Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Eylül 2023 #1 Merhaba dostlar. Stok soğutucu söktüm. Videoda bahsedilen adımlara baktım ama bir türlü oturmuyor. Nasıl monte edeceğim? Gösterdiği gibi kırmızıların içine yerleştirdim ama vidalar hiç dönmüyor gibi.
Merhaba dostlar. Stok soğutucu söktüm. Videoda bahsedilen adımlara baktım ama bir türlü oturmuyor. Nasıl monte edeceğim? Gösterdiği gibi kırmızıların içine yerleştirdim ama vidalar hiç dönmüyor gibi.
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Eylül 2023 #11 394919 dedi: Sana kalmış ama zaten şase halinde tek kullanımlık oluyor onlar. İyice muhafaza etmezsen zaten o macun kurur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Oyunlarda ortalama 20 derece sıcaklık farkı oldu stok fana göre bu iyi mi? Artı 0 Eksi
394919 dedi: Sana kalmış ama zaten şase halinde tek kullanımlık oluyor onlar. İyice muhafaza etmezsen zaten o macun kurur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Oyunlarda ortalama 20 derece sıcaklık farkı oldu stok fana göre bu iyi mi?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Eylül 2023 #12 Dark Dean dedi: Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Oyunlarda ortalama 20 derece sıcaklık farkı oldu stok fana göre bu iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok iyi hocam. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Oyunlarda ortalama 20 derece sıcaklık farkı oldu stok fana göre bu iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok iyi hocam.