eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 SSD veya HDD modeli M2 ssd Anakart A520m k v2 SSD'yi taktım. Oturtmaya çalışıyordum mandalı fakat mandalın ucu takılan yerin içinde kaldı, ne yapacağım?
SSD'yi taktım. Oturtmaya çalışıyordum mandalı fakat mandalın ucu takılan yerin içinde kaldı, ne yapacağım?
tolgauzerr Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 379 Çözümler 5 6 Eylül 2025 #2 Benim de başıma geldi arkadan yavaşça çıkarmaya çalış tornavida ile yapamıyorsan bilgisayar tamircisine götür en azından garantili olur Artı 0 Eksi
Benim de başıma geldi arkadan yavaşça çıkarmaya çalış tornavida ile yapamıyorsan bilgisayar tamircisine götür en azından garantili olur
KS KS eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 tolgauzerr dedi: Benim de başıma geldi arkadan yavaşça çıkarmaya çalış tornavida ile yapamıyorsan bilgisayar tamircisine götür en azından garantili olur. Genişletmek için tıkla... Kral onu çıkartıp ne yapacağım sonrasında. Artı 0 Eksi
tolgauzerr dedi: Benim de başıma geldi arkadan yavaşça çıkarmaya çalış tornavida ile yapamıyorsan bilgisayar tamircisine götür en azından garantili olur. Genişletmek için tıkla... Kral onu çıkartıp ne yapacağım sonrasında.
tolgauzerr Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 379 Çözümler 5 6 Eylül 2025 #4 Yeni bir tane sipariş vereceksin ama onu başka şekilde sabitlesen de olur parça nerede satılıyor bilmiyorum Artı 0 Eksi
Yeni bir tane sipariş vereceksin ama onu başka şekilde sabitlesen de olur parça nerede satılıyor bilmiyorum