A520M ve R5 2600X uyumlu mu?

Bütçe
2500

benmag

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600x
Msi 1660ti gamingx
Gskill sniperx 3000mhz 2×8
Meslek
Öğrenci
RAM
Gskill 300 MHz 2×8
İşlemci
Ryzen 5 2600X
Anakartıma kola döküldü ve boşa çıktı. Ben de piyasa yükselmeden yeni kart almak için araştırdım ve ASUS TUF Gaming A520M Plus sipariş ettim. Daha sonra fark ettim ki 2. nesil işlemcileri desteklemiyor ama birkaç sitede desteklediklerini sistemlerin açıldığını yazmışlar. Bu şekilde kullanan var mı veya bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.

Bunu alsanız daha iyiydi ama.

Olabildiğince uygunu almaya çalıştım. ASUS'un sitesinde destek kısmında görünmüyor ama sıkıntı olmaz değil mi sipariş iptal talebinden vazgeçicem.

Kullanılabilir.

Hocam ASUS'un sitesinde destek görünmüyor neden acaba?

Up

@erme hocam

Up

Olabildiğince uygunu almaya çalıştım. ASUS'un sitesinde destek kısmında görünmüyor ama sıkıntı olmaz değil mi sipariş iptal talebinden vazgeçicem.

Hocam ASUS'un sitesinde destek görünmüyor neden acaba?
Sebebi hakkında bilgim yok. @kino da destek görünmemesine rağmen 1500X ile B550 kullanmıştı yanlışım yoksa.

Sebebi hakkında bilgim yok. @kino da destek görünmemesine rağmen 1500X ile B550 kullanmıştı yanlışım yoksa.

Evet. Şu anda AM4 soketinde tüm anakartlar ve işlemciler birbiriyle çalışıyor desek yalan olmaz.

Şurada ASUS A520 ile 2600 kullanan var. Böyle sayısız örnek mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Şu anda AM4 soketinde tüm anakartlar ve işlemciler birbiriyle çalışıyor desek yalan olmaz.

Şurada ASUS A520 ile 2600 kullanan var. Böyle sayısız örnek mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar sistem çalıştı herhangi bir problem çıkarmadı stres testlerinde de sorun yoktu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı