Çözüldü A52'de AMOLED yanığı garantiye girer mi?

• Konuyu başlatan Prism
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.969
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba, geçen sene temmuz ayında aldığım A52 4G telefonumda bugün beyaz ekran videosu açarak AMOLED yanığına bakayım dedim. Navigasyon tuşlarından ortadaki kare tuşu, ve saat/Wi-Fi/pil kısmında AMOLED yanığı gözüküyor. Normal kullanırken hiç fark edilmiyor fakat tamamen beyaz ekranlı video açınca dikkatli bakınca fark ediliyor. Daha garantisi duruyor, ne yapmalıyım? Garantiye versem tamir ederler mi? Tamir etseler bile ücret alırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Prism,
Samsung yetkili servisi sizden duruma bağlı olarak ücret talep etmeden değişim yapacaktır.
Ek olarak batarya değişimi de talep etmeyi unutmayın. Onu da ücretsiz yapacaklardır 😊
Onun için Samsung Members uygulaması üzerinden kontrol yapabilirsiniz. Kötü veya zayıf yazarsa onu da değiştirirler.
A51 telefon için aynı sorunla karşılanmıştır. Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Oraya götürdüm ve ekran için ücretsiz değişim kabul edildi servis tarafından, sadece işlem ücreti ödemiştim 270 TL gibi bir fiyat ödemiştim. 2020 aenesinde.

A51 telefon için aynı sorunla karşılanmıştır. Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Oraya götürdüm ve ekran için ücretsiz değişim kabul edildi servis tarafından, sadece işlem ücreti ödemiştim 270 TL gibi bir fiyat ödemiştim. 2020 aenesinde.
Samsung yetkili servisi ile konuştuğumda hepsinin ücretsiz yapılacağı söylendi bana.

@Prism,
Samsung yetkili servisi sizden duruma bağlı olarak ücret talep etmeden değişim yapacaktır.
Ek olarak batarya değişimi de talep etmeyi unutmayın. Onu da ücretsiz yapacaklardır 😊
Onun için Samsung Members uygulaması üzerinden kontrol yapabilirsiniz. Kötü veya zayıf yazarsa onu da değiştirirler.

Çözüm
@Prism,
Screenshot_20221004-121526_Samsung Members.jpg

Pil durumu iyi çıktı, fakat sanırım ekran bataryayla birleşik bu yüzden ekranı değiştirecekleri zaman bataryayı da değiştirmek durumunda oluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı