A52s batarya dengesizliği

OxGyEn

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba sizlerin tavsiyesi üzerine yaklaşık 1 hafta önce A52s aldım telefon beni bayağı büyüledi ama batarya konusunda sıkıntı çekiyorum. Size şöyle söyleyeyim hocalarım.

İlk gün 2 saat ekran süresi aldım.
2.gün 3 saat.
4.gün 4saat.
7.gün yani bugün 7saati geçti bu bataryada bir problem olduğunu gösteriyor hocalarım çünkü bir gün batarya iyi bir gün kötü anlam veremiyorum. Misal bugün çok garip bir şey yaşadım sabah kalktım teli elime aldım YT'den video izlemeye başladım 100 - 99 arası yani 1 şarj ile tam 40 dakika ekran süresi aldım evet tam 40 dakika yarın bakalım ne olacak bunda bir sıkıntı var mıdır? Hocalarım saygılar teşekkürler. Görseli yükledim.

Hocalarım merhaba sizlerin tavsiyesi üzerine yaklaşık 1 hafta önce A52s aldım telefon beni bayağı büyüledi ama batarya konusunda sıkıntı çekiyorum. Size şöyle söyleyeyim hocalarım.

2.gün 3 saat.
4.gün 4saat.
7.gün yani bugün 7saati geçti bu bataryada bir problem olduğunu gösteriyor hocalarım çünkü bir gün batarya iyi bir gün kötü anlam veremiyorum. Misal bugün çok garip bir şey yaşadım sabah kalktım teli elime aldım YT'den video izlemeye başladım 100 - 99 arası yani 1 şarj ile tam 40 dakika ekran süresi aldım evet tam 40 dakika yarın bakalım ne olacak bunda bir sıkıntı var mıdır? Hocalarım saygılar teşekkürler. Görseli yükledim.
@BERWAR

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220714-213047_Digital Wellbeing.jpg
    Screenshot_20220714-213047_Digital Wellbeing.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu gayet normal bir durum. Yaklaşık 2 hafta sonra tam değerler oturur merak etme. Eğer telefonu aldıktan 2 hafta sonra kafanda hala problemler var ise Samsung members ile de her şeyi sorabilirsin.

Son düzenleme:

2.gün 3 saat.
4.gün 4saat.

@BERWAR
Telefonu ilk aldığında 24 saat şarj ettin mi hocam kullanmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı