Arthur_ Morgan

Hectopat
A52s telefon alacağım fakat aklıma takılan sorular var.
1) İnternette telefonun şarjı 1 günü bile çıkarmıyor, ekran süresi az diye şikayetler okudum. Rakibi olan ve donanımı benzer olan M52 modeline göre 500 mAh daha düşük pil sunuyor. Telefonun bataryası problem midir?
2) A52 modelinde kasada esneme sorunları varmış bunda da var mıdır? Tasarım olarak A52 ile aynı diye biliyorum.
3) A52s için.
SAR değeri 10G (baş) 0.878 w/kg
SAR değeri 10G (vücut) 0.842 w/kg.
Baş için olan değer bana fazla geldi bu telefonu uzun süre kullanacağım. Uzun kullanımda bu baş SAR değeri herhangi soruna neden olur mu?
4) Telefonu uzun süre kullanacağımı soyledim ve telefon Android 12 aldığı için alacağı 2 Android güncellemesi kaldı. Güncelliğini anlamında sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Telefonun bataryası problemli değil, ama M52 5G kadar ekran süresi veremiyor tabii ki.

2) Esneme problemi A52'de vardı ilk partilerde, A52S modelinde böyle bir problem yok.

3) SAR değeri bir problem yaratmaz.

4) Güncellik anlamında sorun olmaz.

Hocam telefonu ilk açtığım zaman kontrol etmem gereken başka bir kronik sorunu var mıdır telefonun?

Hocam SAR değeri konusunda bu telefonun yarısı kadar değer sunabilen telefonlar var sizce sırf bu fark için farklı telefon tercih etmeli miyim?
Baş için SAR değeri yüksek değil. Apple bile telefonlarını 0.99 W/kg'a sabitlemiş durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…