A52s vs M52 vs A53

Bütçe
7000

DarkiNS

Hectopat
Daha fazla  
Bu telefonlar arasında kalmış bulunmaktayım. Şahsen M52'yi ekranı büyük diye, A53'ü ise 2022 telefonu diye aldım listeye. Eğer A53 daha iyidir derseniz aradaki fiyat farkına değer mi? Zaten M52 ve A52s arasında fiyat farkı yok.
Başka telefon önerilerine de açığım Xiomi veya Samsung olsun yeter.

İsteklerim:
Kamerası iyi olsun
5G olsun
8GB RAM olsun
120 hz olsun
Birde sadece satranç, Clash Royale falan oynayacağım.

Kamera ve güncellik artısı var A33 modelinin. Fiyatı da çabası.
A52s Andorid 14 değilde 15 alsa aslında A53 falan bakmam ama işte güncelleme ömrü az kaldı. Benim için en önemli şey güncelleme ama 1280 almak pek istemiyorum doğrusu sadece 1280 değil ekran kasa oranı ve Hz olarak yine A52s daha iyi. Sence ne yapmalıyım böyle bir durumda? Beni 3 yıl götürse yeter.
S20FE ve M52 cihazlarını alamadım onun yerine telefonu yaptırdım ama yine kırdım. Sanırım artık yaptırmam ve yeni telefon alırım ama karar veremedim hangisini alacağıma. A52s alırsam şarj aletide verecek aslında.

@Beyaz_G A52s alırsan çok da bir şey kaybetmezsin güncelleme dışında. Donanım ve performans olarak zaten A33 modelinden iyi. Kamera konusunda biraz geride kalıyor. A52s'in kamerası sana yetecektir.

@Beyaz_G A52s alırsan çok da bir şey kaybetmezsin güncelleme dışında. Donanım ve performans olarak zaten A33 modelinden iyi. Kamera konusunda biraz geride kalıyor. A52s'in kamerası sana yetecektir.
Kamera iyi olsa yeter pek kullanmıyorum. Tek takıldığım konu güncelleme oluyor işte. Neyse bakacağım A52s uygun gibi.

Bu telefonlar arasında kalmış bulunmaktayım. Şahsen M52'yi ekranı büyük diye, A53'ü ise 2022 telefonu diye aldım listeye. Eğer A53 daha iyidir derseniz aradaki fiyat farkına değer mi? Zaten M52 ve A52s arasında fiyat farkı yok.
Başka telefon önerilerine de açığım Xiaomi veya Samsung olsun yeter.

İsteklerim:
Kamerası iyi olsun.
5G olsun.
8 GB RAM olsun.
120 Hz olsun.
Bir de sadece satranç, Clash Royale falan oynayacağım.

Şu anda elimde 52S var. Berwar sayesinde aldım istersen soru sorabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı