I iUnkownPlayer Zeptopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Başlıktaki gibi PixelExperience'yi nasıl flashlamam lazım? Çünkü diğer forumlarda ve makalelerdeki flashlama şekillerini denedim fakat Bootloop'a düştü ne yapmam gerek?
Başlıktaki gibi PixelExperience'yi nasıl flashlamam lazım? Çünkü diğer forumlarda ve makalelerdeki flashlama şekillerini denedim fakat Bootloop'a düştü ne yapmam gerek?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 22 Nisan 2024 #2 GSI ROM kuracaksan vendoru silme. System image olarak kurulacak.
I iUnkownPlayer Zeptopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: GSI ROM kuracaksan vendoru silme. System image olarak kurulacak. Genişletmek için tıkla... Peki stock kerneli kurmam gerek mi?
Heribert Yavuz dedi: GSI ROM kuracaksan vendoru silme. System image olarak kurulacak. Genişletmek için tıkla... Peki stock kerneli kurmam gerek mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 22 Nisan 2024 #4 iUnkownPlayer dedi: Peki stock kerneli kurmam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Kerneli var cihazların zaten. Kurmana gerek yok.
iUnkownPlayer dedi: Peki stock kerneli kurmam gerek mi? Genişletmek için tıkla... Kerneli var cihazların zaten. Kurmana gerek yok.
I iUnkownPlayer Zeptopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Kerneli var cihazların zaten. Kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi flashladım fakat bootlop'a düştü.
Heribert Yavuz dedi: Kerneli var cihazların zaten. Kurmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi flashladım fakat bootlop'a düştü.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 22 Nisan 2024 #6 iUnkownPlayer dedi: Dediğiniz gibi flashladım fakat Bootlop'a düştü. Genişletmek için tıkla... Farkli PixelExperience deneyin.
iUnkownPlayer dedi: Dediğiniz gibi flashladım fakat Bootlop'a düştü. Genişletmek için tıkla... Farkli PixelExperience deneyin.
I iUnkownPlayer Zeptopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 Heribert Yavuz dedi: Farkli PixelExperience deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın deneyeceğim.
Heribert Yavuz dedi: Farkli PixelExperience deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yarın deneyeceğim.