A53-A73-S20FE-S21 arasında seçim yapmak

Arifozr

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba herkese,
Yıllar sonra telefon almaya karar verdim ama şu an konu başlığındaki telefonlar arasında takıldım kaldım. Gönlüm S21'den yana ancak S20FE (Snapdragon) de cazip geliyor gözüme ancak eğer S20FE'ye düşersem daha yeni model olan A73'ü alırım. Durum böyle olursa da aradaki 3000TL fiyat farkı gözümü korkutuyor, ufak tefek farklar için de A53 mü alsam oluyorum. S21 konusunda batarya ile ilgili endişelerim var. Tamam S serisi amiral gemisi ama değer mi?

S21 alma şansınız varsa tabii ki de S21 alın. Batarya olarak mobil veride bir günü çıkartamazsınız bu kadar, normal şartlarda 120 Hz 1080p+'de durmadan kullanırsanız 5-6 saat ekran süresi alırsınız.

S21 alma şansınız varsa tabii ki de S21 alın. Batarya olarak mobil veride bir günü çıkartamazsınız bu kadar, normal şartlarda 120 Hz 1080p+'de durmadan kullanırsanız 5-6 saat ekran süresi alırsınız.
beni de geren nokta bu zaten a73 batarya performansı olarak gözüme daha cazip geliyor

Beni de geren nokta bu zaten A73 batarya performansı olarak gözüme daha cazip geliyor

Kamera ve işlemci olarak S21 çok daha önde, genel olarak A73, S21'den çok geri ve orta sınıf bir telefon. S21 ise amiral gemisi, size en prestijli, güçlü ve konforlu bir deneyim yaşatacaktır, 4-5 yıl kullanırsınız. Bataryayı çok dert etmeyin, S21 ile 120 Hz 1080+p'de 5-6 saat ekran süresi almak mümkün. A73'de de durum çok farklı değil.

Zamanında aldığım a7 2017de beni geçtiğimiz haftaya kadar idare etti beni :D Elimde şarj aleti ile dolaşıp duracaksam S21 almanın mantığı kalmıyor gözümde ayrıca aradaki fiyat farkına A73 için adaptör alırım

Zamanında aldığım A7 2017'de beni geçtiğimiz haftaya kadar idare etti beni :D Elimde şarj aleti ile dolaşıp duracaksam S21 almanın mantığı kalmıyor gözümde ayrıca aradaki fiyat farkına A73 için adaptör alırım

Eğer telefonu durmadan kullanacaksanız iPhone 13'le bile şarj aleti ile gezersiniz ve gün içerisinde 2 defa şarj edersiniz zaten, S21 5-6 saat ekran süresi veriyor bu 2021'de ki amiral gemilerine göre gayet iyi bir değer. Eğer S21 yerine A73 alırsanız çok şey kaybedersiniz, zaten A73'ün verdiği ekran süreside S21 ile hemen hemen aynı, mAh her şey değil.

sayısal değerlerin her şey olmadığını biliyorum sevgili dostum, ancak hala neden çok şey kaybederim kısmını mantıklı bir şekilde açıklayana denk gelemedim.a73 ile s21 geekbench testlerinde benzer sonuçlar veriyor, a73 daha yeni bir model, hadi kamerada s21 daha önde pekala, sırf S serisi diye mi almalıyım sorusuna makul bir açıklaman var mı

Sayısal değerlerin her şey olmadığını biliyorum sevgili dostum, ancak hala neden çok şey kaybederim kısmını mantıklı bir şekilde açıklayana denk gelemedim. A73 ile S21 geekbench testlerinde benzer sonuçlar veriyor, A73 daha yeni bir model, hadi kamerada S21 daha önde pekala, sırf S serisi diye mi almalıyım sorusuna makul bir açıklaman var mı?

Şöyle ki S21'de kullanılan malzeme daha kaliteli, işlemcisi daha güçlü asıl verimi arayüzdeki grafik işle misini kısıtlayan servisleri kapattığınızda alırsınız çünkü Exynos 2100 ve orta sınıf işlemcisi olan 778G'nin arasında bayağı fark var, kamerada da Zoom, makro, gece kamerası, düşük ışık gibi faktörler var, sadece dümdüz görüntüden bahsetmiyorum. Teknoloji mağazasına gidip incelemenizi öneririm eğer orta sınıf bir cihaz bana yetiyor derseniz A52s almanızı öneririm. S serisi yani amiral gemisinin A serisi yani orta sınıf bir serinin aralarındaki farklar el ile tutulduğunda bariz bir şekilde belli oluyor. Orta sınıfın en iyi üreticisi Samsung'tur orası ayrı.

Merhaba herkese,
Yıllar sonra telefon almaya karar verdim ama şu an konu başlığındaki telefonlar arasında takıldım kaldım. Gönlüm S21'den yana ancak S20FE (Snapdragon) de cazip geliyor gözüme ancak eğer S20FE'ye düşersem daha yeni model olan A73'ü alırım. Durum böyle olursa da aradaki 3000TL fiyat farkı gözümü korkutuyor, ufak tefek farklar için de A53 mü alsam oluyorum. S21 konusunda batarya ile ilgili endişelerim var. Tamam s serisi amiral gemisi ama değer mi?

Batarya önemli ise A73 ya da Snapdragon'lu S20 FE almanı tavsiye ederim. Batarya sorun değil çok iyi ekran kalitesi, iyi stereo hoparlör deneyimi, mükemmele yakın ön kamera performansı istiyorsan S21 almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı