A53 pişman eder mi?

Ustam bir Android cihazdan 3 4 yıl götürmesini istemen yanlış bütçeni belirtirsen daha iyi bir Android veya iOS cihaz bakarız.

Casper VIA E1 telefonu 5 yıl kullandım. iOS Android fark etmez düzgün kullanım ile her telefon uzun süre gider, tabii kronik sorunlu falan değilse.

Hocam konu dışı olacak ama kusura bakmayın. Note 8 Pro'dan memnun musunuz? Butcemden dolayi 2.el Note 8 Pro alacagim yakinda.
Isınıyor. Tabii 12nm G90T var ısınabilir ama garip bir şekilde gereğinden fazla ısınıyor. Yazılımı dışında fena değil. Kamera hakkında yorum yapamam kullanmadım hiç. Ben yine de Apple, Samsung ve Huawei dışında marka artık kullanmam zorunda kalmazsam.

İsinma sorununa alışkınım. Elimdeki Redmi Note 8 44 dereceleri goruyor. MIUI performansı nasıl hocam? RN8 kullanirken yavasligi ve kasmasindan dolayi dogru duzgun MIUI kullanamadim.

3 yıldır Redmi Note 8 kullandım ve çekmediğim kalmadi bu cihazdan. Kullanimla alakasi yok. Elimdeki cihazlari cok duzgun bicimde kullanıyorum. Herkese onerip aldirdigim bu telefondan kullanan herkes sikayetci.
Ve fark ettiğim şu ki herkes note 8 de yaşamış sorun. Demek ki sorunlu bir cihaz.

Samsung eskiden iyiydi artık bozdu.

İsinma sorununa alışkınım. Elimdeki Redmi Note 8 44 dereceleri goruyor. MIUI performansı nasıl hocam? RN8 kullanirken yavasligi ve kasmasindan dolayi dogru duzgun MIUI kullanamadim.
Ufak kasmalar oluyor MIUI kaynaklı.

Samsung eskiden iyiydi artık bozdu.
Bence yazılım konusunda daha iyi durumdalar. İşlemci ve malzeme kalitesi kötü durumda. Aynı zamanda eleştirip kendisine yapması saçmalık.

Son düzenleme:
Ufak kasmalar oluyor MIUI kaynaklı.

Bence yazılım konusunda daha iyi durumdalar. İşlemci ve malzeme kalitesi kötü durumda. Aynı zamanda eleştirip kendisine yapması saçmalık.

Yazilim destegini çok çabuk kesiyorlar bu çok kötü.

Yazilim destegini çok çabuk kesiyorlar bu çok kötü.
A33 bile 4 yıl Android ve tanıtıldığı tarihten itibaren 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Samsung bunu halletti.
Fark etmez.

Adaptör linkleri var mı?
Hayır yok ama kutu içinden çıkma adaptörler zaten. Huawei 40w denediğimde sanırım S21'i yavaş şarj etmişti. Meizu deneyeceğim umarım hızlı şarj yapabilir.

Ekran koruyucu önerisi olan var mı? Telefon düştüğünde kendisi yerine ekranı korusun yeterlidir. Spigen bakmıştım ama parmak izini devre dışı bırakıyor diyenler yüzünden vaz geçtim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…