Isınıyor. Tabii 12nm G90T var ısınabilir ama garip bir şekilde gereğinden fazla ısınıyor. Yazılımı dışında fena değil. Kamera hakkında yorum yapamam kullanmadım hiç. Ben yine de Apple, Samsung ve Huawei dışında marka artık kullanmam zorunda kalmazsam.
Isınıyor. Tabii 12nm G90t var ısınabilir ama garip bir şekilde gereğinden fazla ısınıyor. Yazılımı dışında fena değil. Kamera hakkında yorum yapamam kullanmadım hiç. Ben yine de Apple, Samsung ve Huawei dışında marka artık kullanmam zorunda kalmazsam.
3 yıldır Redmi Note 8 kullandım ve çekmediğim kalmadi bu cihazdan. Kullanimla alakasi yok. Elimdeki cihazlari cok duzgun bicimde kullanıyorum. Herkese onerip aldirdigim bu telefondan kullanan herkes sikayetci.
Android hakkında olumsuz düşüncelere katılmıyorum. Samsung A3 2017 kullanıyorum. 2017'den beri kullanıyorum. Bir kez batarya değiştirdim. Onun haricinde hala sıkıntısız ( Clash of Clans oynarken açılışı yavaş sadece ) çalışıyor. Bence Samsung iyi iş yapıyor. Bende A33 almayı düşünüyorum.
Hayır yok ama kutu içinden çıkma adaptörler zaten. Huawei 40w denediğimde sanırım S21'i yavaş şarj etmişti. Meizu deneyeceğim umarım hızlı şarj yapabilir.
Ekran koruyucu önerisi olan var mı? Telefon düştüğünde kendisi yerine ekranı korusun yeterlidir. Spigen bakmıştım ama parmak izini devre dışı bırakıyor diyenler yüzünden vaz geçtim.