TWRP sitesinden baktım A53 TWRP dosyası yok. 2 tane unofficial denedim ikisi de brick yaptı telefonu. Cihaz A53. TWRP olmadan Custom ROM kurulur mu? Ya da güvenilir bir TWRP var mıdır?
TWRP sitesinden baktım A53 TWRP dosyası yok. 2 tane unofficial denedim ikisi de brick yaptı telefonu. Cihaz A53. TWRP olmadan Custom ROM kurulur mu? Ya da güvenilir bir TWRP var mıdır?
Selam! Bu rehberimizde A52s ve M52'ye TWRP ve Custom ROM kurmayı göstereceğim. Dilerseniz başlayalım. Uyarı Custom Recovery'i kurduğunuz anda Knox sayacı devreye girecektir ve bir daha geri açamazsınız. Bundan dolayı Samsung Health, Samsung Pay, Güvenli Klasör gibi uygulamalar artık...
My first ROM for Galaxy A53 (SM-A536x) Based on G990EXXU5EWD2 (XXV, April) By Me :) Telegram group - CLICK WARNING! Need to update stock firmware before flashing my build! Otherwise, you will get the error "Image size is larger than the target...