A54 telefona su kaçtı

mcqueennn95

Decapat
Arkadaşlar sahilden çikarken dışarıda bir duş alayım dedim şortumun cebinde unuttum telefonumu sonra hatirladim hemen çikardim sonra kapattım açtım çalışıyor ve şu anda da çalisiyor ama yine de bir şey yapmam gerekir mi? Ne yapmam gerek ya da? Telefon marka model Samsung a54.

Samsung'un resmi sitesinde yazana göre: Tatlı su içinde 1 metre derinlikte 30 dakikaya varan bir süre boyunca bekletildiği laboratuvar test koşullarına dayanmaktadır. Sen telefonunla denize, girmediğine göre telefonun basınç altına girmedi yani suyun elektronik devrelere ulaşması daha zor bu koşullarda. İyice kurulayın sonra youtubeye telefon su çıkarma sesi açın son ses bunu açın hoparlördeki sular dışarı çıkar bezle kurulayın çıkan sudan sonra devam edin kullanmaya.

Samsung'un resmi sitesinde yazana göre: Tatlı su içinde 1 metre derinlikte 30 dakikaya varan bir süre boyunca bekletildiği laboratuvar test koşullarına dayanmaktadır. Sen suya girmediğine göre telefonun basınç altına girmedi yani su'yun elektronik devrelere ulaşması daha zor bu koşullarda. İyice kurulayın sonra youtubeye telefon su çıkarma sesi açın son ses bunu açın hoparlördeki sular dışarı çıkar bezle kurulayın çıkan sudan sonra devam edin kullanmaya.
Kaynak atar mısınız? Link yani.

Eğer telefonda su yüzünden sorun çıksaydı şarja takınca alarm öterdi ve su kaçtı uyarısı verirdi, başıma daha önce geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı