nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.278 Çözümler 6 4 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaslar A55 almaya deger mi? Fiyati 18 ile 19 bin civarinda dolasiyor. Baska marka onermezseniz sevinirim.
Merhaba arkadaslar A55 almaya deger mi? Fiyati 18 ile 19 bin civarinda dolasiyor. Baska marka onermezseniz sevinirim.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 18 Yer Reykjavik 4 Haziran 2024 #2 Alınır, o bütçede en yakın rakibi S23FE ve ondan batarya konusunda üstün.
V Vetusrex Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Alınmaz. kwabs dedi: Alınır o bütçede en yakın rakibi S23FE ve ondan batarya konusunda üstün. Genişletmek için tıkla... S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon.
Alınmaz. kwabs dedi: Alınır o bütçede en yakın rakibi S23FE ve ondan batarya konusunda üstün. Genişletmek için tıkla... S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 18 Yer Reykjavik 4 Haziran 2024 #4 Vetusrex dedi: S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon. Genişletmek için tıkla... Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikiside alınabilir.
Vetusrex dedi: S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon. Genişletmek için tıkla... Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikiside alınabilir.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.278 Çözümler 6 4 Haziran 2024 #5 Vetusrex dedi: Alınmaz. S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam aralarinda 5000tl civari fark var. Bu fiyatlarda bu fark ciddi bir fark bence ustun olmasi normal. Peki neden alinmaz acaba a55? kwabs dedi: Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikiside alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam onemli olarak hangi ozellikler de geri de acaba?
Vetusrex dedi: Alınmaz. S23FE birçok konuda A55'ten üstün bir telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam aralarinda 5000tl civari fark var. Bu fiyatlarda bu fark ciddi bir fark bence ustun olmasi normal. Peki neden alinmaz acaba a55? kwabs dedi: Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikiside alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam onemli olarak hangi ozellikler de geri de acaba?
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #6 Başka marka önermeyin demişsiniz O bütçeye çıksam A55 almazdım, Samsung olacaksa S23FE alır geçerdim.
Başka marka önermeyin demişsiniz O bütçeye çıksam A55 almazdım, Samsung olacaksa S23FE alır geçerdim.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 18 Yer Reykjavik 4 Haziran 2024 #7 nwc00 dedi: Hocam onemli olarak hangi ozellikler de geri de acaba? Genişletmek için tıkla... Kamerada, işlemcide gözle görülür farklar var.
nwc00 dedi: Hocam onemli olarak hangi ozellikler de geri de acaba? Genişletmek için tıkla... Kamerada, işlemcide gözle görülür farklar var.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 4 Haziran 2024 #8 kwabs dedi: Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikisi de alınabilir. Genişletmek için tıkla... A serisinde olan bir özellik s serisinde yoksa o önemli bir özellik olmaz genellikle. S serisi ile a serisinin karşılaştırılması doğru degil.
kwabs dedi: Evet üstün fakat geride olduğu özellikler var kullanım amacına göre ikisi de alınabilir. Genişletmek için tıkla... A serisinde olan bir özellik s serisinde yoksa o önemli bir özellik olmaz genellikle. S serisi ile a serisinin karşılaştırılması doğru degil.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2024 #9 Alınır.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 18 Yer Reykjavik 4 Haziran 2024 #10 XPLSG dedi: A serisinde olan bir özellik s serisinde yoksa o önemli bir özellik olmaz genellikle. S serisi ile a serisinin karşılaştırılması doğru degil. Genişletmek için tıkla... Bataryanın önemsiz olduğunu düşünmüyorum. Fakat şu konuda haklısınız S serisi varken A serisi almazdım.
XPLSG dedi: A serisinde olan bir özellik s serisinde yoksa o önemli bir özellik olmaz genellikle. S serisi ile a serisinin karşılaştırılması doğru degil. Genişletmek için tıkla... Bataryanın önemsiz olduğunu düşünmüyorum. Fakat şu konuda haklısınız S serisi varken A serisi almazdım.