A55 alınır mı?

Bütçe
20.000

Sakurai

Picopat
Daha fazla  
Aslında HONOR 200 düşünmüştüm ama Teknosa, Vatan vb. yerlerde 8/256 versiyonu satılmıyor galiba ve 12/512 versiyonu da 26.000 TL yani bütçemi aşıyor. Ailem internetten almama sıcak bakmıyor o yüzden HONOR 200'ü alamayacağım galiba. Böyle olunca tek seçeneğim A55 kalıyor. Sizce nasıldır? Alsam pişman olur muyum?
Not: Alacağım telefonu 3.5-4 yıl kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir telefondaki öncelikleriniz nelerdir?
Çok içerik tüketiyorsanız ekran,
çok oyun oynuyorsanız işlemci ve belki de batarya,
çok fotoğraf/video çekiyorsanız kamera gibi özelliklerin öncelikleri sizin için nedir?

İnternetten almaya ikna edin, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız mevcut ve garantisi de var. İsterseniz mağazada bir test edin hoşunuza giderse sipariş edersiniz.

Aslında Honor 200 düşünmüştüm ama Teknosa, vatan vb. yerlerde 8/256 versiyonu satılmıyor galiba ve 12/512 versiyonu da 26.000 TL yani bütçemi aşıyor. Ailem internetten almama sıcak bakmıyor o yüzden Honor 200'ü alamayacağım galiba. Böyle olunca tek seçeneğim A55 kalıyor. Sizce nasıldır? Alsam pişman olur muyum?
Not: Alacağım telefonu 3.5-4 yıl kullanacağım.

Sanırım 6 ay falan oldu alalı. Ben gayet memnunum fakat yanlış hatırlamıyorsam Samsung S23 FE almam konusunda daha fazla tavsiye almıştım fakat telefon hediye geldiği için iade süresi vs geçmişti. Konum burada inceleyebilirsiniz.

A55 yerine S23FE tercih edebilirsiniz. Sadece batarya konusunda geri kalıyor A55'e göre.
A55 tercih etmek de "Aman aman, ne yaptım ben?" modunda pişman etmez. Sadece S serisi cihazlar varken A serisi cihazlara yönelmeyi de mantıklı bulmuyorum.

@Adrastos hocamızın dediği gibi A serisi bana pek sıcak gelmiyor yakın fiyata S serisinden S23 FE almak varken.

Hocam ilk bakışta diğer çin telefonlarının donanımı çok daha iyi gözüküyor ama arayüz ve performans sorunlarıyla uğraşmak istemiyorsanız direkt Samsung alın geçin. A55 1 ay önce bir tane aldım sorunsuz çalışıyor. 3 büyük Android güncellemesi alacağı söyleniyor. Güncelledikçe tabiki yavaşlayacak ama bu hepsinde oluyor zaten.

Hocam ilk bakışta diğer Çin telefonlarının donanımı çok daha iyi gözüküyor ama arayüz ve performans sorunlarıyla uğraşmak istemiyorsanız direkt Samsung alın geçin. A55 1 ay önce bir tane aldım sorunsuz çalışıyor. 3 büyük Android güncellemesi alacağı söyleniyor. Güncelledikçe tabii ki yavaşlayacak ama bu hepsinde oluyor zaten.

4 Android güncellemesi alacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı