Arkadaşlar 17k bütçem var A55 5G alacağım 128 GB. Daha dün Amazon'dan alacaktım 18k olmuş birden, N11'den telefon alınır mı? Bitti bitiyor satıcısından sorun çıkarsa falan yardımcı oluyorlar mı?
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Samsung Galaxy A55 5G 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Memenunum hocam indirimdeyken aldım şansa ama OIS sesi biraz fazla haberin olsun takılırsan takarsın böyle şeylere takmayacaksan al ben takıyordum uyum sağlama sürecim cok kötü geçti IPhone'den geçtim ama hallettim bir şekil