İlk başta farketmedim, elim nemli bir şekilde kullanmışım telefonu.Ne uyarısı veriyor? Su kaçar kaçmaz niye şarja takıyorsun? Telefonu mahvetmek gibi bir amacın yoksa.
İlk başta fark etmedim, elim nemli bir şekilde kullanmışım telefonu.
Sarj takılmamalı telefonu kapatıp bir dğre bekleyin.Telefona su kaçtı, daha sonra şarja taktım şu an uyarı veriyor. Ne yapmam gerek? Çok bir miktar kaçmadı.
Yaklaşık 1 saatten sonra şarja taktım ve şu an çalışıyor. Ekstra bir şey yapmam gerekirmi?Sarj takılmamalı telefonu kapatıp bir dğre bekleyin.
Hayır gerekmez. IP87 sertifikası olması lazımdı o telefonun. Tuzlu su olmadığı sürece bir şey olmaz ancak şarj soketi kuruysna kadar bekleyin(zaten yapmışsınız).Yaklaşık 1 saatten sonra şarja taktım ve şu an çalışıyor. Ekstra bir şey yapmam gerekirmi?
Tekrardan şarj olmama gibi bir durum olmaz umarım.Hayır gerekmez. IP87 sertifikası olması lazımdı o telefonun. Tuzlu su olmadığı sürece bir şey olmaz ancak şarj soketi kuruysna kadar bekleyin(zaten yapmışsınız).
Telefona su kaçtı, daha sonra şarja taktım şu an uyarı veriyor. Ne yapmam gerek? Çok bir miktar kaçmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.