A55 vs S21FE vs S23FE

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Bayramdan en geç 1 hafta sonra siparişi vereceğim ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Halihazırda Redmi Note 11 Pro Plus cihaza sahibim. Genel olarak performans anlamında memnun etse de bataryası inanılmaz kötü. Ayrıca defalarca formatlamama rağmen uygulamalarda takılmalar ve özellikle Instagram'da Reels izlerken videoların donma sorunu telefondan soğumama sebebiyet verdi. Bu 3 cihazdan öncelik batarya ve kamera olmak üzere performansı da Note 11 Pro Plus'u pek aratmayacak düzeyde olan var mı? Ortalama bütçe 15-20 bin civarı. S23 FE fiyatına baktığımızda ortalama 7 bin lira kadar bir fark oynuyor. Bu farkı vermeye değer mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24FE 128 GB 23K. Bence en temizi bu olur. S23FE 22K falan zaten.

Mavi sitede de aynı yorumu yaptılar. Arada ki farkı vermeye değer mi? Batarya kamera gibi etkenleri avantajlı mı? Ayrıca bu ürünlere indirim gelebiliyor mu çünkü bütçemi aşıyor.

Mavi sitede de aynı yorumu yaptılar. Arada ki farkı vermeye değer mi? Batarya kamera gibi etkenleri avantajlı mı? Ayrıca bu ürünlere indirim gelebiliyor mu çünkü bütçemi aşıyor.
Dolar artti. Daha dusecegini sanmiyorum fiyatlarin. Arada 1k fark var ve daha yeni model. Cogu konuda biraz daha iyi. (2 kat degil fark ama 1k icin guzel fark) 3 kisi yemege gitseniz 1k oduyorsunuz zaten deger bence. A serisine hic bulasmayin bence.

Kamera fark yok fazla. Batarya daha iyi olur ve performans olarak epey bir fark eder. S24 Fe öneririm biraz bütçe arttırıp.

S24 FE çok güzel olur. Artırabilirsen parayı.

S24 incelemelerine baktım çok hoşuma gitti cihaz ama bütçe çok aşıyor almaya çalışacağım teşekkürler.

S24 incelemelerine baktım çok hoşuma gitti cihaz ama bütçe çok aşıyor almaya çalışacağım teşekkürler.
S24 fe demek istedik. Normal S24 değil. Bütçeni arttırmana gerek yok. S24 fe yeterli eğer alabiliyorsan onu. Ya da ben yanlış anladım, kusura bakma.

S24 fe demek istedik. Normal S24 değil. Bütçeni arttırmana gerek yok. S24 fe yeterli eğer alabiliyorsan onu. Ya da ben yanlış anladım, kusura bakma.
Evet evet karıştırmışım Fan edition yazmayı. Estağfurullah siz yanlış anlamadınız ben eksik yazmışım.
Normal şartlarda bütçe 15-18 arasıydı o yüzden bütçemi aştığını söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…