Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 RowIinq dedi: Evet evet karıştırmışım Fan edition yazmayı. Estağfurullah siz yanlış anlamadınız ben eksik yazmışım. Normal şartlarda bütçe 15-18 arasıydı o yüzden bütçemi aştığını söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Problem değil, eğer bütçenizi artıramıyorsanız Honor 200 öneririm. Yoksa S24 fe alabilirsiniz.
RowIinq dedi: Evet evet karıştırmışım Fan edition yazmayı. Estağfurullah siz yanlış anlamadınız ben eksik yazmışım. Normal şartlarda bütçe 15-18 arasıydı o yüzden bütçemi aştığını söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Problem değil, eğer bütçenizi artıramıyorsanız Honor 200 öneririm. Yoksa S24 fe alabilirsiniz.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.487 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 22 Mart 2025 #12 Taha2008 dedi: Problem değil, eğer bütçenizi artıramıyorsanız Honor 200 öneririm. Yoksa S24 fe alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat hocam Honor 200 ile bu. Zaten Redmi gibi bir çöpten kurtulmak için Samsung'a geçiyorum. Fiyat aynı iken Honor'a hiç bulaşmayayım en iyisi.
Taha2008 dedi: Problem değil, eğer bütçenizi artıramıyorsanız Honor 200 öneririm. Yoksa S24 fe alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyat hocam Honor 200 ile bu. Zaten Redmi gibi bir çöpten kurtulmak için Samsung'a geçiyorum. Fiyat aynı iken Honor'a hiç bulaşmayayım en iyisi.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #13 RowIinq dedi: Aynı fiyat hocam Honor 200 ile bu. Zaten Redmi gibi bir çöpten kurtulmak için Samsung'a geçiyorum. Fiyat aynı iken Honor'a hiç bulaşmayayım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi honorda ama ne istiyorsan ona geç A55 de gayet iyi. Sana kalmış.
RowIinq dedi: Aynı fiyat hocam Honor 200 ile bu. Zaten Redmi gibi bir çöpten kurtulmak için Samsung'a geçiyorum. Fiyat aynı iken Honor'a hiç bulaşmayayım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi honorda ama ne istiyorsan ona geç A55 de gayet iyi. Sana kalmış.