A55 vs S24FE

enespat

Zeptopat
Daha fazla  
3, 5 yıl Redmi 9 kullandım ve Xiaomi cihazlarından baydım artık. Bir önceki telefonum Samsung J7 idi ve o zamana göre çok güzel performans vererek 5 sene kullanmıştım. Şimdi yine Samsung'a geçmek istiyorum ama çevrem A55 seni idare eder demesine rağmen benim gönlüm S24 FE'de kaldı. S24 FEnin 7 yıl güncelleme özelliği, ekranı işlemcisi kamerası çok hoşuma gitti. Oyunla çok aşırı aram yok maksimum indireceğim oyun pes mobil vs, çok kasma da olsun istemiyorum. Almışken 5 yıl civarı beni idare etsin istiyorum. Sizce A55 işimi görür mü yoksa 10 bin daha paraya kıyıp yapay zeka teknolojili 7 yıl güncelleme alan S24 FE mi alsam?

s24 fe tabiki de a55 e göre daha iyi ama yinede s24 fe telefona vereceğin paraya başka telefonlar da alabilirsin. Kamera odaklı mı istiyorsun oyun odaklı mı?

Samsung'ta FE ibaresi yer alan telefonlar sıkıntılı oluyor diye biliyorum. A55 hocam yapay zeka A55 tede var diye biliyorum annem A35 kullanıyor yapay zeka özellikleri vardı.

Samsung'ta FE ibaresi yer alan telefonlar sıkıntılı oluyor diye biliyorum. A55 hocam yapay zeka A55 tede var diye biliyorum annem A35 kullanıyor yapay zeka özellikleri vardı.
Böyle birşey yok. Neden adamlar sıkıntılı telefonları özellikle belirtmek için FE kullansın ki? "S24 Sıkıntılı Edition" .

S24 FE'nin hiçbir sıkıntısı bulunmuyor. S23'den daha ucuz. Kamera ve ekran çerçeveleri dışında her şeyi daha iyi. S24 FE alın geçin A55'den çok daha uzun ömürlü ve hızlı bir telefonunuz olur.

Bütçe el veriyorsa S24 FE.

S24 Fail Edition gibi bir şey galiba hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…