A56 için mart ayı beklenir mi?

Güncel olarak A55 ya da S23 FE'ye geçeceğim ama mart ayında A56 çıkacak, beklemeye değer mi?

Beklenmez. Ülkenin(fiyatların) ne olacağı belli değil. Beklemeden al derim.

S23 FE al geç, s serisi her zaman üst segmenttir. A serisi 59 da olsa giriş segment olacak.

A serisininin kendi içinde segmentleri var. A5X modelleri a serisinin en iyileri ve genel segment telefonların orta segmentinde yer alıyor. İşlemcisi de zaten çok iyi değil a5X serilerinin.

Son düzenleme:
@Qualty s serisi de kendi içinde ayrılabilir. S20 ile 24 ultra birmi? Değil tabi ki. Ama genel olarak bakarsan hangi grup daha üst model oluyor? S mi A mı?

@Qualty s serisi de kendi içinde ayrılabilir. S20 ile 24 Ultra bir mi? Değil tabii ki. Ama genel olarak bakarsan hangi grup daha üst model oluyor? S mi a mı?

Ben S ve A serisini kıyaslamadım. A5X modelleri giriş segment değil, orta segment sadece bunu söylüyorum. Model farklıysa tabii fark olacaktır.

Anladım hocam. Bu bilgileri sizden alıp başka yerlerde kullanabilirim

Batarya ve ekranda A55 daha önde ama hangisi ne kadar güncelleme alacak onu anlamış değilim.

Batarya ve ekranda A55 daha önde ama hangisi ne kadar güncelleme alacak onu anlamış değilim.

Bir de aralarında 8000 bin liralık bir fark var o da değer mi bilemiyorum, almışken iyi bir şey almak istiyorum evet ama bir telefona da çok para verme taraftarı değilim doğrusu.

Ekranda S23 FE açık ara önde. Güncelleme olarak A55'in 5yıl, S23 fenin 4 yıl güncellemesi kaldı.

Bir de aralarında 8000 bin liralık bir fark var o da değer mi bilemiyorum, almışken iyi bir şey almak istiyorum evet ama bir telefona da çok para verme taraftarı değilim doğrusu.

Arada 5 bin TL fark var şu an.
Eğer açık ara daha iyi performanslı, daha iyi ekranlı ve bir tık daha iyi kameralı cihaz istiyorsan S23 FE alacaksın zaten zorunlu olarak.
Ne için kullanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…