A56 vs S21 FE SD

Bütçe
15000-21000
S24 FE bütceyi aşıyor hocam ya.

Başka önerebileceginiz varsa
Ya da dedigim gibi Exynos 990'dan SD 888 gectigimde bayağı fark olmaz mı?

Orta- orta üst segment olsa yeter hocam elimdeki cihaz gercekten kötü durumda 2.el bir de. Bütçeyide aşmak istemiyorum.

SD888 ısınan chipset güzel bir deneyim istiyorsan minimum 8 gen 2 kovala MTK tarafındada dimensty 8300 olsun.

Yurt dışı Xiaomi alır mısınız hocam?

Aslında Samsung harici 8 gen 1 bulabilirim o yeterli mi hocam.

SD888 ısınan chipset güzel bir deneyim istiyorsan minimum 8 gen 2 kovala MTK tarafındada dimensty 8300 olsun.

Yurt dışı Xiaomi alır mısınız hocam?

Yurt dışı Xiaomi kapanma durumu olmuyor mu hiç o toplara girmek istemem ya.

Yurt dışı Xiaomi kapanma durumu olmuyor mu hiç o toplara girmek istemem ya.

Yetermi sorusuna cevabı ihtiyaçlarınıza göre siz bulacaksınız kendimden örnek vereyim 720G'ye sahip Redmi Note 9S modelini kullanıyorum güneş ışığında ortalama fotoğraflar çekebiliyor sosyal medyayı hallediyor zorda olsa bataryası 1 günü çıkarıyor. Custom ROM yüklü kullanmak istesem bir 4 sene daha kullanırım ama yıl sonu Xiaomi 15 veya 15T'ye geçeceğim hocam.

Hocam yurt dışı Xiaomi konusunda ne düşünüyorsunuz hangisini önerirsiniz kamera acisindan bir de performansda SD 888 kadar olsa yeter.

Hocam yurt dışı Xiaomi konusunda ne düşünüyorsunuz hangisini önerirsiniz kamera acisindan bir de performansda SD 888 kadar olsa yeter.

14T Pro'ya bakılabilir 24'e falan denk geliyor cpid haliyle.

Yapıştır geç bu fiyata çok iyi cihaz tek handikapı kamerası onun harici muadillere göre çok üstün şahsen S24 FE yerine F6 Pro benim için daha iyi bir seçenek. https://www.hepsiburada.com/poco-f6...uencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

Son düzenleme:

Hocam kamera bakımından s serisini karşılar mı yoksa normal Android kamerası gibi mi bilginiz var mıydı?

A56.daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…