CemSelimoğlu1903 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 AMD A6-3400M APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.40 GHz işlemcim var ama değiştirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2022
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 2 Mart 2022 #2 Laptop model? Laptoplarda işlemci değiştirmek kısıtlı.
CemSelimoğlu1903 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #3 Hp pavilion g6 Shinyapo LXXIV dedi: Laptop model? Laptoplarda işlemci değiştirmek kısıtlı. Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 3 Mart 2022
Hp pavilion g6 Shinyapo LXXIV dedi: Laptop model? Laptoplarda işlemci değiştirmek kısıtlı. Genişletmek için tıkla... .
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 3 Mart 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CemSelimoğlu1903 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 Shinyapo LXXIV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bubenim pc değil ki
Shinyapo LXXIV dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bubenim pc değil ki
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 5 Mart 2022 #6 A6-3400M - Google Zoeken www.google.com Soketli gözüküyor ama yerine ne takabilirsin? Bilmiyorum.
CemSelimoğlu1903 Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #7 Conficker Belasi dedi: A6-3400M - Google Zoeken www.google.com Soketli gözüküyor ama yerine ne takabilirsin? Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... evet soketli biliyorum yerine başka işlemci arıyorum başlıkta o zaten
Conficker Belasi dedi: A6-3400M - Google Zoeken www.google.com Soketli gözüküyor ama yerine ne takabilirsin? Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... evet soketli biliyorum yerine başka işlemci arıyorum başlıkta o zaten