Sistemim şu şekilde.
Anakart: MSI A68HME33V2.
İşlemci: A6 5400K.
RAM: 6 GB 1333 MHz.
Ekran kartı: APU
6 sene önceki rehberlere baktığım zaman iatkos ML2 ve iatkos ML3'lere ulaşabildim fakat iatkos ML3 yazılımını bulamıyorum. Şu anda Windows 10 Pro kullanıyorum. Sizden ricam neler yapmam gerek? Bana yol gösterir misiniz? Teşekkür ediyorum. İyi günler.
macOS Mojave ve Catalina sürümlerinde bildiğiniz üzere güncel NVIDIA ekran kartlarının desteği bitirilmişti. Sizlere yardımcı olabilmek adına bu konuyu açmış bulunuyorum. Apple, günümüzde AMD odaklı gidiyor. GTX 10XX gibi ve öncesi kartlara sahipseniz macOS High Sierra kullanmanız gerek. NVIDIA...
PC'ler için Clover önyükleyicili macOS Sierra 10.12.4 kurulum imajı. UEFI ve BIOS sistemleri destekler Bootloader olarak sadece Clover kullanıyoruz. Clover dışındaki önyükleyiciler için desteğimiz sona ermiştir. İmaj hem dizüstü hem de masaüstü ile uyumludur. Lakin dizüstü kullanıcıları...
AMD işlemcili bilgisayarınıza Niresh ile Mac OS X Mavericks yüklemek için bilmeniz gerekenler bu rehberimizde. Bilgisayarınıza Mac OS X yüklemenin birden
AMD işlemcili bilgisayarınıza Niresh ile Mac OS X Mavericks yüklemek için bilmeniz gerekenler bu rehberimizde. Bilgisayarınıza Mac OS X yüklemenin birden