A6-5400K sistem PUBG Mobile'de ne kadar FPS verir?

Berkayy_yigit

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. İşlemcim AMD A6-5400k 2 GB RAM var ekran kartım ise NVIDIA GeForce GT 440. bu ayın sonunda bilgisayara 4 GB RAM daha taktırıp 6 GB RAM yaptırmayı planlıyorum. Sizce bu sistemle PUBG Mobile oynarken nasıl bir performansta oynarım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamünaleyküm. İşlemcim AMD A6-5400k 2 GB RAM var ekran kartım ise NVIDIA GeForce GT 440. bu ayın sonunda bilgisayara 4 GB RAM daha taktırıp 6 GB RAM yaptırmayı planlıyorum. Sizce bu sistemle PUBG Mobile oynarken nasıl bir performansta oynarım? Yardımcı olursanız sevinirim.

RAM alırken Volt değerlerinin falan aynı olması gerek ona dikkat edin. Onun dışında şu anki 2 GB RAM ile oynamaya çalışır iseniz belki de drop yüzünden oynayamazsınız.

RAM alırken Volt değerlerinin falan aynı olması gerek ona dikkat edin. Onun dışında şu anki 2 GB RAM ile oynamaya çalışır iseniz belki de drop yüzünden oynayamazsınız.
Önceden 2 gb ram ile kassa da biraz olsun oynuyordum şimdi yeni yeni güncellemeler geldiği için kasmaktan oyuna bile girmiyor bende 6 gb ram ile deneyeceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı