R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #1 Sorun sadece FTL de oluyor 7 fps i bir türlü geçemedim.
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Ocak 2015 #2 FTL nedir açıklar mısınız?
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #3 Elgün dedi: FTL nedir açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Faster Than Light.
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Ocak 2015 #4 Roxor dedi: Faster Than Light. Genişletmek için tıkla... Haaa... Anlamı "Işıktan hızlı". Teşekkürler sorununuza çözüm arayacağım.
Roxor dedi: Faster Than Light. Genişletmek için tıkla... Haaa... Anlamı "Işıktan hızlı". Teşekkürler sorununuza çözüm arayacağım.
S Shinigami Hectopat Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #5 @Roxor o işlemci ile hangi oyunları oynayabiliyosun biraz bilgi verebilirmisin belki bende apu sistem toplayabilirim.
@Roxor o işlemci ile hangi oyunları oynayabiliyosun biraz bilgi verebilirmisin belki bende apu sistem toplayabilirim.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #6 Eray KİNAS dedi: @Roxor o işlemci ile hangi oyunları oynayabiliyosun biraz bilgi verebilirmisin belki bende apu sistem toplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Dota 2, Kingdom Online gibi oyunları çok rahat oynayabiliyorum. Şu anda hangi ayarlarda olduklarına bakamıyorum daha sonra eklerim onları.
Eray KİNAS dedi: @Roxor o işlemci ile hangi oyunları oynayabiliyosun biraz bilgi verebilirmisin belki bende apu sistem toplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Dota 2, Kingdom Online gibi oyunları çok rahat oynayabiliyorum. Şu anda hangi ayarlarda olduklarına bakamıyorum daha sonra eklerim onları.