M Morpeus Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #1 Elimdeki bilgiler bunlar ve sadece emülatör kullanımı için almayı düşünüyorum, verim alır mıyım? AMD Quad - Core Processor A6-6310 (up too 2.4 GHz) AMD Radeon R4 Graphics. 4 GB DDR3L Memory 500 GB HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2022
Elimdeki bilgiler bunlar ve sadece emülatör kullanımı için almayı düşünüyorum, verim alır mıyım? AMD Quad - Core Processor A6-6310 (up too 2.4 GHz) AMD Radeon R4 Graphics. 4 GB DDR3L Memory 500 GB HDD.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #2 Emülatör olarak en fazla Nintendo DS oynatır.
M Morpeus Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #3 DenizKaya2809 dedi: Emülatör olarak en fazla Nintendo DS oynatır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
DenizKaya2809 dedi: Emülatör olarak en fazla Nintendo DS oynatır. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 14 Aralık 2022 #4 Morpeus dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz.
Morpeus dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz.
M Morpeus Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #5 Mobil oyun emülatörü CordiB dedi: Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mobil oyun emülatörü için CordiB dedi: Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Veya lol de kaç fps alabilirim? Diye de sorayım oynanır mı
Mobil oyun emülatörü CordiB dedi: Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mobil oyun emülatörü için CordiB dedi: Hocam Nintendo DS in emülatörunu çalıştırabilir demiş arkadaş siz neyin emülatörunu kullanmak istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Veya lol de kaç fps alabilirim? Diye de sorayım oynanır mı
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #6 Morpeus dedi: Mobil oyun emülatörü. Mobil oyun emülatörü için. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç olmaz PUBG falan oynayamazsın.
Morpeus dedi: Mobil oyun emülatörü. Mobil oyun emülatörü için. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç olmaz PUBG falan oynayamazsın.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 14 Aralık 2022 #7 LoL'de 30-40 FPS arası alırsınız sanırsam önceden A9 kullanmistim emülatör için verimli olacağıni sanmıyorum bence almayın hocam direk oyun için bir cihaz alacaksaniz 2.el konsollara yönelin.
LoL'de 30-40 FPS arası alırsınız sanırsam önceden A9 kullanmistim emülatör için verimli olacağıni sanmıyorum bence almayın hocam direk oyun için bir cihaz alacaksaniz 2.el konsollara yönelin.
M Morpeus Centipat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #8 DenizKaya2809 dedi: O zaman hiç olmaz PUBG falan oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Pubg için değil rise of kingdoms ve art of conquest mobilde çok yorucu oluyo
DenizKaya2809 dedi: O zaman hiç olmaz PUBG falan oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Pubg için değil rise of kingdoms ve art of conquest mobilde çok yorucu oluyo