A6 6400K 1050 Ti uyumu

Enesynkgl

Centipat
Abilerim kardeşlerim. Ben AMD A6 6400K işlemci var 1050 Ti takmayı düşünüyorum. 16 GB'ta RAM darboğaz yapacak büyük ihtimal. Ama bu darboğaz PC'den herhangi bir parçayı bozar mı yanar mı? 6 7 ay sonrada işlemci eklemek istiyorum. Şimdilik corona da işimi görsün yeter GTA'tir falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti alma sana önerim ve PC çok uyumsuz olmuş. 16 GB RAM fazla ve bir tek bunlarla PC toplayamayacağın için istersen düşür RAM'ini o 1050 Ti'ı RX570 vs almaya çalış ya da GTX 1660 falan hiç sıkıntıya girme.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU yüklü oyunlarda inanılmaz darboğaz yapıyor 1050 Ti yerine bütçeyi düşür işlemci yükselt kesinlikle önermiyorum kullanıyorum bu PC'yi toplayan insan danda nefret ediyorum R7 240'a bile darboğaz yapıyor.

Öncelikle merhaba dostum. Eğer kartı sıfır alacaksan GTX1050ti, RX570 ve RX580 bu üç karttan uzak dur. Sebepleri farklı farklı hepsinin. Sıfır alınacaksa tavsiyem bir yolunu bul, para biriktir bir şey yap GTX1650 SUPER al. Çok güzel bir kart güç tüketimi, ısınma durumu ideal. Şu anda RX570- RX580 kullanıcıları kartlarının üzerinde sucuk pişiriyor. Reballing için arıza verme oranı yüksek bu kartların. Daha kutusundan ilk çıktığı zaman bile sorunlarla geliyor kimi zaman. GTX1050ti güç tüketimi çok düşük, bu yüzden kart bildiğin soğuk çalışıyor. Fakat FPS olarak her ne kadar akıcı bir deneyim sunsa da daha güzel kartlar var piyasada. İkinci el olarak almayı planlıyorsan uygun fiyatlı GTX1050ti düşünülebilir. Isınmadığı için arıza yapmaz o kart kolay kolay.

Peki işlemci alsam iuan bütçem düşük açıkçası apu sistem kursam nasıl kurmalıyım en fazla 2000 tl bütçem var şuanki pc mde 8 gb ram 1 tb ssd var işlemcş ana kart çöp ekran kartı yok upgrade edebileceğim bi sistem lazım

Merhaba dostum rx570-580 işlemcilerde ısınma probleminin sebebi herzaman en yüksek performans vermek istemesidir güzel bir soğutucu alıp kasayı sürekli temiz tutup sıcak vakitlerde bile çok yüksek sıcaklıkları görmezsin görsen bile bu kartlar yüksek performans vermeye hedefliler yüksek sıcaklıklara çıksa bile problem yaratmaz 70-80 derece arası bile size soğuk olduğu zaman gibi bir performans verebilir.
1050 ti asla önermem fazlasıyla pahallı ve gereksiz bir ekran kartı söylendiği gibi darboğaz yapma ihtimalide çoğu işlemcide vardır asla önermem ve sistem çok dengesiz görünüyor

Adamın şu anki problemi daha farklı bu birincisi. İkincisi AMD'nin marketing departmanında çalışan elemanları bile senin şu söylediklerini söylemez. Pazarlamacı mısın kardeşim? Ne demek ısınsa da aynı performansı verir dalga mı geçiyorsun pardon FPS düşer. Ayrıca bu kadar ısınması arıza sebebi. Diğer ekran kartlarının amacı düşük performans vermek istemesi mi? Sorun odaklı ol.

pardon dostum benim biraz hatlar karıştı rx 570 e işlemci falan dedi az önce utandım kendimden her neyse yinede 570 almasının büyük problem yaratacağını düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…