The Famous Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi A6 6400K işlemcinin apu sunu nasıl devreye sokarım ?
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 13 Kasım 2014 #2 Dediğin biraz mantıksız olmuş zaten apu her zaman devrede. Yani devreden çıkartmadıysan.
The Famous Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #3 @Alpha_Tilki Ekran kartsız herhangi bir oyunu açamıyorum aygıt yöneticisinde gözükmüyor gpu su
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 13 Kasım 2014 #4 Bios ayarlarından kapatmış olabilirsiniz.
The Famous Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #5 Alpha_Tilki dedi: Bios ayarlarından kapatmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus A55BM-E anakartım var nasıl açıcam
Alpha_Tilki dedi: Bios ayarlarından kapatmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Asus A55BM-E anakartım var nasıl açıcam
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 13 Kasım 2014 #6 1- Bios kısmından advanced bölümüne gir. 2- Daha sonra system agend configuration kısmına girin. 3- Graphics configuration kısmına gir. 4-Primary display ksımı iGPU olacak. Sonrasında kaydedip çıkarsan olur ancak. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ise driver yüklediniz mi?
1- Bios kısmından advanced bölümüne gir. 2- Daha sonra system agend configuration kısmına girin. 3- Graphics configuration kısmına gir. 4-Primary display ksımı iGPU olacak. Sonrasında kaydedip çıkarsan olur ancak. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ise driver yüklediniz mi?
The Famous Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #7 Alpha_Tilki dedi: 1- Bios kısmından advanced bölümüne gir. 2- Daha sonra system agend configuration kısmına girin. 3- Graphics configuration kısmına gir. 4-Primary display ksımı iGPU olacak. Sonrasında kaydedip çıkarsan olur ancak. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ise driver yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok öle bişey
Alpha_Tilki dedi: 1- Bios kısmından advanced bölümüne gir. 2- Daha sonra system agend configuration kısmına girin. 3- Graphics configuration kısmına gir. 4-Primary display ksımı iGPU olacak. Sonrasında kaydedip çıkarsan olur ancak. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor ise driver yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok öle bişey
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 13 Kasım 2014 #8 Driver yüklü olduğuna eminsiniz değil mi?
The Famous Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #9 Alpha_Tilki dedi: Driver yüklü olduğuna eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Değilim açıkcası anakartın cdsini takamadım daha sata dvd sürücüm yok
Alpha_Tilki dedi: Driver yüklü olduğuna eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Değilim açıkcası anakartın cdsini takamadım daha sata dvd sürücüm yok
A Alpha_Tilki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 1.468 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Kırklareli/Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 13 Kasım 2014 #10 İşletim sistemini söyle sorun driver ile alakalı. Attığım linki indir ve kur sorun çözülür.