B Burak-k Ziyaretçi 17 Ocak 2015 #1 Yeterli güç kaynaği ne olabilir ? Bu konuda karar veremiyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Ocak 2015 #2 Kaveri altında APU tavsiye etmiyorum. Everest kasa ve PSU tavsiye etmiyorum. Bu sisteme 400W PSU yeterlidir.
Kaveri altında APU tavsiye etmiyorum. Everest kasa ve PSU tavsiye etmiyorum. Bu sisteme 400W PSU yeterlidir.
B Burak-k Ziyaretçi 26 Ocak 2015 #3 tavsiye edeceğini söyler misin recep Recep Baltaş dedi: Kaveri altında APU tavsiye etmiyorum. Everest kasa ve PSU tavsiye etmiyorum. Bu sisteme 400W PSU yeterlidir. Genişletmek için tıkla... tavsiye edeceğin sistem türünü yazar mısın recep kardeş
tavsiye edeceğini söyler misin recep Recep Baltaş dedi: Kaveri altında APU tavsiye etmiyorum. Everest kasa ve PSU tavsiye etmiyorum. Bu sisteme 400W PSU yeterlidir. Genişletmek için tıkla... tavsiye edeceğin sistem türünü yazar mısın recep kardeş