A6 6400K sistem yavaşladı

Kaslı çocuk

Centipat
Bilgisayarımda oyun oynadıktan sonra bilgisayarda sadece Google açık olmak üzere bıraktım. Geri geldiğimde bilgisayar çok garip bir şekilde donmaya başladı. Bastığımda Google'a çok yavaş açılıyordu ve donuyordu. Görev yöneticisini açtım ve bilgisayarın tamamen zorlandığını gördüm. İşlemci ve diğer hepsi neredeyse tamamen kullanılıyordu. Hiçbir şey açık olmazken PC zorlanıyordu. Virüs bulaşmış olmasından korktum antivirüs indirmeyi denedim çok kasıyor olmasından başaramadım.
  • İşlemcim: AMD A6 6400K
  • İşletim sistemim: Windows 10 Enterprise
İşlemcinin yanmış olmasından veya virüs bulaşmış olmasından şüpheleniyorum.
Önerdiğiniz bir antivirüs veya internet security varsa söylerseniz ve güvenli bir site linki koyarsanız sevinirim. Bir de CS:GO oynarken de işlemci %100'e çıkıyor, işlemcim eski ve kötü bir işlemci sanırım.

Biliyorum iyi bir işlemci değil fakat şu anda benim için önemli olan bilgisayarın durumu.Evet bende isterim iyisi olsun ama şu anda onun için bir bütçem bulunmuyor.
Hocam yanlış anlamayın fakat o işlemciyle oyunun o'su dahi artık oynanmaz.
Biliyorum iyi bir işlemci değil fakat şu anda benim için önemli olan bilgisayarın durumu.Evet bende isterim iyisi olsun ama şu anda onun için bir bütçem bulunmuyor.

Oyunlarınızı orijinal değil de sahte sitelerden indiriyorsanız virüs bulaşma ihtimali zaten yüksek , bilgisayarınıza güzel bir format atın eğer mümkünse orijinal Windows kullanın ve driverlarınızı güncel kurun. Ardından tekrardan gözlemleyin.

Eğer bu önerim yardımcı olmazsa diğer arkadaşların önerilerini deneyebilirsiniz.

İnşallah istediğiniz özellikte PC'ye kavuşursunuz.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.orjinal windows şu anda satın alamam ama format atabilirim.driverları güncel zaten de yine de saolun.
Umarım belki bir gün iyi bir bilgisayar sahibi herkes olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…