A6-6400K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Hardware_Lover

Kilopat
Makaleler
1
Benim a6-6400k işlemcim var ve ben bu işlemciye güzel bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce işlemcimin besleyebileceği en iyi ekran kartı nedir ?

Konu güncel.
@Recep Baltaş abi bir bakıver lütfen anakartım gigabyte a68hm-ds2 rev1.0' dir. En iyimser kart ne olabilir kesin alacağım yani.

GTA V gibi bazı oyunlar işi gücü bırakmış işlemci kullanımını abartmış, i3 6100 bile dayanamıyor. Oyundan oyuna değişir.

GTA V gibi bazı oyunlar işi gücü bırakmış işlemci kullanımını abartmış, i3 6100 bile dayanamıyor. Oyundan oyuna değişir.
Peki kardeşim yeni işlemci + GTX 950 alıp 800 ve üzeri para ödemektense, Türkiye'ye parçaların geliş fiyatına 0 dan 1000Tl ye monitörlü ve gaming setli godavari toplamak daha mantıklı.
Bugün overclock denedim ve ram-anakart uyuşmazlığı gördüm görüntü aşırı titreme yaptı 5 Ghz de ki xigmatek hdt cooler var.
Zaten 365 Tl ye patladı bu makine bana.

Cebinde ne kadar para var?
Hali hazırdaki sahip olduğun tüm bileşenler nelerdir?
A6-6400k
A68HM-DS2
Kingston SSD V300
8 Gb Corsair 1600Mhz Ram
WD Caviar Black 500gb
Xigmatek HDT Cpu fan
-----------------------------------------
Bileşenler bunlar dual graphics de yapabilirim çünkü netbook yada notebook alacağım. En fazla 150-400 arası verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…