A6 6400K ve R7 265'li sistem

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir sistem toplamak istiyorum ve aklımda şunlar var:
İşlemci : AMD A6 6400K Soket FM2 3.9GHz 1MB Önbellek 65W 32nm İşlemci + HD8470D GPU =171,41tl
Anakart : MSI A58M-E33 AMD FM2+ A58 DDR3 2133MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart = 136,49 tl
RAM : CORSAIR 4GB Vengeance LowProfile DDR3 1600MHzCL9 Ram =117,45
Ekran kartı : Powercolor R7 265 TurboDuo GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı =460,26 tl
Harddisk : Toshiba 2.5" 500GB SATA 2.0 8MB Önbellek 5400Rpm Harddisk = 149,16 tl
Kasa : FRISBY FC-5840B 350W MidT ATX SİYAH KASA =123 tl
Güç kaynağı : EVEREST EPS-1660A 400W GÜÇ KAYNAĞI =95 tl
İşlemci soğutucu : XIGMATEK APACHE III 775/1155 /1150&FM2/FM1/AM3+/AM3/AM2+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU = 42 tl
Bir sorum da var. Bu işlemcide [ + ] dan sonraki kısımda neyi ifade ediyor? Diğer bir sorum gta 5 darboğaz olur mu ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz CPU'nun içinde bir GPU var yani ekran kartı işlemcinin içinde. Çok mantıksız bir sistem olmuş. APU sistemler düşük bütçeli kullanıcılar için. Bütçenizi belirtin ona göre yardımcı olmaya çalışırım.

1400 Tl bu sistem mantıksız derken nasıl yani . açmazmı GTA 5 ?

Ekran kartı içinde bulunan bir işlemci seçmişsiniz ve R7 265 almışssınız. Genellikle APU sistemler düşük bütçeli kullanıcılar için önerilir. Tam bütçenizi belirtin ve ne lazım onu'da belirtin ona göre uygun bir bilgisayar toplamaya uğraşırım.

1400 Tl en fazla geçmese iyi olur Gta 5 kasmasın yeter

Vatandan Toplucaksanız Çorluda bulunmasına dikkat edermisiniz

Sistem bu şekilde ancak 1400 TL'yi 43 Tl aşmış bulunmakta.
Anakart: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar
İşlemci:Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Ram: Gskill 8Gb Value Ddr3 1333Mhz Cl9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Harddisk: Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar
Kasa: Xigmatek Asgard 381 Pure Black Edition 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
1.443,25 TL
Sadece ram Çorlu'da bulunmuyor o da en yakın mağazadan Çorlu mağazasına getirilir veya internetten gelir. APU toplayacaktım ancak FM2 soket tipini ileride satsan satılmaz yani eski. Bu yüzden 1150 soket tercih ettim. Şimdilik böyle kullanın ileride 100 tl civarına bir soğutucu ile çok iyi performanslar alabilirsiniz. Technopat'ın uygun fiyatlı sistem toplama rehberindeki sistemin kardeşi denebilir. Bilgisayar montaj videolarının linkini atacağım benim önerdiğim sistemin montajını ve GTA 5 testlerini ancak testler overclocklu zaten rehberde nasıl overclock yapılabilir dakikası dakikasına sağ olsun Ali ve Recep abi göstermiş buyurun.
Montaj:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Oyun testi:

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Bu Arada işlemciyi amd yapsak daha ucuza getirebilrmiyiz ?

ve Gta 5 Açabilrmi ?

İşlemci şuan 213,46 TL. Bu fiyattan daha düşük işlemciler bulunuyor ancak GTA 5'i açar mı orası bilinmez. AMD önerme mememin sebebi FM2 soket tipinin artık tabiri caizse ölü soket olar adlandırılması ve hiç ileriye dönük olmaması. 1150 soket tipi hem daha güncel olur ileride i3-i5 işlemci takabilirsiniz ancak FM2 soket yapısına sahip işlemciler elinizde kalır. Bu yüzden bunu önerdim.

işlemcinin yanındaki stok fan işe yarar dimi

Overclock yapar iseniz dayanmaz ancak belirli bir yere kadar dayanır ama overclock yapmaz iseniz işinizi görü. Yüksek voltajlar için daha güçlü soğutucu gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…