A60 mı A90 mı?

Drag Click filan yapamazsın Discord'un varsa drag Click testi atayım.

Bloody alın bence ben 1.5 yıldır Bloody A60 ve 5 aydor A70 kullanıyorum.
Drag clickte ustalaşmış biriyim. Everest km-240 ta bile 13 cps alabiliyorum. Ben daha çok drag click ağırlıklı mouse istiyorum.

Drag Click'te ustalaşmış biriyim. Everest km-240'ta bile 13 CPS alabiliyorum. Ben daha çok drag Click ağırlıklı mouse istiyorum.

Bloody al o zaman 13 CPS çok düşük long drag Click için Bloody A60 gayet yeterli.

Drag clickte ustalaşmış biriyim. Everest km-240 ta bile 13 cps alabiliyorum. Ben daha çok drag click ağırlıklı mouse istiyorum.
kanka kusura bakma çoktan başka mouse almışsındır geç yazıyorum fakat ben bloody a60 ile 80 cps yaptım 13 cps neyinize yarar???

Kanka kusura bakma çoktan başka mouse almışsındır geç yazıyorum fakat ben Bloody A60 ile 80 CPS yaptım 13 CPS neyinize yarar?

Zaten A60 aldım. Everest km-240'ta drag Click yapması çok zor bir mouse. Ayrıca siz büyük ihtimalle long dragtan bahsediyorsunuz. Ben short ile 13 yapıyordum. A60 ile rekorum 93 CPS.

Zaten A60 aldım. Everest km-240'ta drag Click yapması çok zor bir mouse. Ayrıca siz büyük ihtimalle long dragtan bahsediyorsunuz. Ben short ile 13 yapıyordum. A60 ile rekorum 93 CPS.

Tamam ama söyleseydiniz shortla yaptığınızı ben long drag Click sandım bende A60 ile 80 CPS yapabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…