Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 RAM 16 Anakart A620M İşlemci R5 7500F Anakartımdaki pinler sanki yamuk gibi, bakabilir misiniz?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 11 Mart 2024 #2 Evet yamuk. İade et. Artı 0 Eksi
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 Roger Taylor dedi: Evet yamuk. İade et. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Eğer çalışmazsa garantiye göndereyim kral. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Evet yamuk. İade et. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Eğer çalışmazsa garantiye göndereyim kral.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 11 Mart 2024 #4 Garantiyle uğraşma. Garanti 20 iş günü içinde teslim eder ürünü, iadeler genelde 1.5 haftada sonuçlanır. Artı 0 Eksi
Garantiyle uğraşma. Garanti 20 iş günü içinde teslim eder ürünü, iadeler genelde 1.5 haftada sonuçlanır.
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 Roger Taylor dedi: Garantiyle uğraşma. Garanti 20 iş günü içinde teslim eder ürünü, iadeler genelde 1.5 haftada sonuçlanır. Genişletmek için tıkla... İade yok galiba kral ama çalışır 7500F ile deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Garantiyle uğraşma. Garanti 20 iş günü içinde teslim eder ürünü, iadeler genelde 1.5 haftada sonuçlanır. Genişletmek için tıkla... İade yok galiba kral ama çalışır 7500F ile deneyeceğim.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Mart 2024 #6 Tanjiro_145 dedi: Bir deneyeyim. Eğer çalışmazsa garantiye göndereyim kral. Genişletmek için tıkla... Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada. Artı 0 Eksi
Tanjiro_145 dedi: Bir deneyeyim. Eğer çalışmazsa garantiye göndereyim kral. Genişletmek için tıkla... Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada.
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #7 VENGEANCE ANGEL dedi: Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada. Genişletmek için tıkla... Kral yapma ya Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada. Genişletmek için tıkla... Kral yapma ya
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 11 Mart 2024 #8 Tanjiro_145 dedi: İade yok Genişletmek için tıkla... Ayıplı mal gönderiyorlar ve iade yok mu? Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Mart 2024 #9 Tanjiro_145 dedi: Kral yapma ya Genişletmek için tıkla... İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim. Artı 0 Eksi
Tanjiro_145 dedi: Kral yapma ya Genişletmek için tıkla... İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim.
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #10 VENGEANCE ANGEL dedi: Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Kral o kadar mı kötü yamulmuş Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim. Kral iade alırlar mı kullanıcı hatası sonuçta Genişletmek için tıkla... Roger Taylor dedi: Ayıplı mal gönderiyorlar ve iade yok mu? Genişletmek için tıkla... Benim sorunum kral, ben yaptım yanlışlıkla. VENGEANCE ANGEL dedi: İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim. Genişletmek için tıkla... O zaman satayım ikinci elden. Yapacak bir şey yok gibi. Yanlışlıkla yamulttum. Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Deneme. İade et. Neyi deneyeceksin? Çalışmaz bu arada. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Kral o kadar mı kötü yamulmuş Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim. Kral iade alırlar mı kullanıcı hatası sonuçta Genişletmek için tıkla... Roger Taylor dedi: Ayıplı mal gönderiyorlar ve iade yok mu? Genişletmek için tıkla... Benim sorunum kral, ben yaptım yanlışlıkla. VENGEANCE ANGEL dedi: İşlemciyi takıp açmaya çalışırsan BIOS boot etmeyecek. Dolayısıyla elektrik gelecek ama sistem açılmayacak. Kısa devre falan olursa bütün parçaları yakma riskin var. Kurcalama derim. Genişletmek için tıkla... O zaman satayım ikinci elden. Yapacak bir şey yok gibi. Yanlışlıkla yamulttum.