Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 RAM 16 Anakart A620M İşlemci R5 7500F Anakartımdaki pinler sanki yamuk gibi, bakabilir misiniz?
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 11 Mart 2024 #11 Nasıl yamultmayı becerdin ki? Garantiden başka şansın yok o zaman, iade almazlar o ürünü. Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Mart 2024 #12 Tanjiro_145 dedi: Benim sorunum kral, ben yaptım yanlışlıkla. O zaman satayım ikinci elden. Yapacak bir şey yok gibi. Yanlışlıkla yamulttum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim gönder garantiye, cüzi bir miktar ücret çıkacak onu da öde bir zahmet. Hatanın bedelini ödemiş olursun iyi olur. Z790 anakartın yamuk pinlerinin onarımına 400₺ gibi bir fiyat almışlardı geçen sene. Artı 0 Eksi
Tanjiro_145 dedi: Benim sorunum kral, ben yaptım yanlışlıkla. O zaman satayım ikinci elden. Yapacak bir şey yok gibi. Yanlışlıkla yamulttum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim gönder garantiye, cüzi bir miktar ücret çıkacak onu da öde bir zahmet. Hatanın bedelini ödemiş olursun iyi olur. Z790 anakartın yamuk pinlerinin onarımına 400₺ gibi bir fiyat almışlardı geçen sene.
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #13 Roger Taylor dedi: Nasıl yamultmayı becerdin ki? Garantiden başka şansın yok o zaman, iade almazlar o ürünü. Genişletmek için tıkla... Yanlış ürün gönderdiniz desem olmaz mı Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Nasıl yamultmayı becerdin ki? Garantiden başka şansın yok o zaman, iade almazlar o ürünü. Genişletmek için tıkla... Yanlış ürün gönderdiniz desem olmaz mı
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 11 Mart 2024 #14 Tanjiro_145 dedi: Yanlış ürün gönderdiniz desem olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Fatura.pdf? Artı 0 Eksi
KS KS Tanjiro_145 Femtopat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #15 VENGEANCE ANGEL dedi: Kardeşim gönder garantiye, cüzi bir miktar ücret çıkacak onu da öde bir zahmet. Hatanın bedelini ödemiş olursun iyi olur. Z790 anakartın yamuk pinlerinin onarımına 400₺ gibi bir fiyat almışlardı geçen sene. Genişletmek için tıkla... Kral ya öle yapıcam ya da kusurlu ürün göndermişsiniz diyip değiştiricem Roger Taylor dedi: Fatura.pdf? Genişletmek için tıkla... O da doru en iyisi garanti Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Kardeşim gönder garantiye, cüzi bir miktar ücret çıkacak onu da öde bir zahmet. Hatanın bedelini ödemiş olursun iyi olur. Z790 anakartın yamuk pinlerinin onarımına 400₺ gibi bir fiyat almışlardı geçen sene. Genişletmek için tıkla... Kral ya öle yapıcam ya da kusurlu ürün göndermişsiniz diyip değiştiricem Roger Taylor dedi: Fatura.pdf? Genişletmek için tıkla... O da doru en iyisi garanti