Myctapha Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Bu ana karta SSD soğutucu takmak istiyorum ekran kartından dolayı sorum olur mu acaba Ekran kartı gigabye rx7700xt Soğutucu da bu Jonsbo M.2 2280 SSD Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu Radyatör Termal Padli Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri Jonsbo M.2 2280 SSD Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu Radyatör Termal Padli Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
Bu ana karta SSD soğutucu takmak istiyorum ekran kartından dolayı sorum olur mu acaba Ekran kartı gigabye rx7700xt Soğutucu da bu Jonsbo M.2 2280 SSD Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu Radyatör Termal Padli Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri Jonsbo M.2 2280 SSD Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu Radyatör Termal Padli Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #2 Az önce benim geçmişte açtığım bir konuda sorduğunu görünce cevaplayayım dedim. Ekran kartının SSD'nin üstüne gelme durumu yok her türlü takarsın gibi. Bu arada genelde ihtiyaç olmaz, hangi SSD'yi kullanıyorsun ve sıcaklıklar ne?
Az önce benim geçmişte açtığım bir konuda sorduğunu görünce cevaplayayım dedim. Ekran kartının SSD'nin üstüne gelme durumu yok her türlü takarsın gibi. Bu arada genelde ihtiyaç olmaz, hangi SSD'yi kullanıyorsun ve sıcaklıklar ne?
Myctapha Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 807529 dedi: Az önce benim geçmişte açtığım bir konuda sorduğunu görünce cevaplayayım dedim. Ekran kartının SSD'nin üstüne gelme durumu yok her türlü takarsın gibi. Bu arada genelde ihtiyaç olmaz, hangi SSD'yi kullanıyorsun ve sıcaklıklar ne? Genişletmek için tıkla... KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) Çok ısınan bir SSD diye duydum, bilgisayar sipariş verdim daha kurulmadi
807529 dedi: Az önce benim geçmişte açtığım bir konuda sorduğunu görünce cevaplayayım dedim. Ekran kartının SSD'nin üstüne gelme durumu yok her türlü takarsın gibi. Bu arada genelde ihtiyaç olmaz, hangi SSD'yi kullanıyorsun ve sıcaklıklar ne? Genişletmek için tıkla... KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) Çok ısınan bir SSD diye duydum, bilgisayar sipariş verdim daha kurulmadi