A620M-K vs B650M-K vs B650M-R

Sparding

Kilopat
2K Fortnite-LoL-PUBG ara sıra Single oynayacağım, kasayı 750W yaptım. Taksit dolayısıyla GameGaraj'dan alamıyorum. Shark 7A daha iyi normalde F/P olarak ama 6 ay vadesiz taksit seçeneği var burada.
2800 TL'ye değer mi yoksa değmez mi?

Dosya Ekleri

• y.png
    78,4 KB · Görüntüleme: 197
  • z.png
    160,3 KB · Görüntüleme: 189
M.2 SSD YUVASI 2 TANE DİĞERLERİNDE DİĞER İKİSİNİN FARKIDA SADECE RAM HIZI M-R DAHA HIZLI 7200MHz bütçen VARSA AL HE bir de OVERLOCK DESTEĞİ VE SOĞUTMA VAR B650 MODELLERİNDE

RAM'i yüksek almayacaksan tavsiyem B650M-K olur

Bütçen yetebiliyorsa al gitsin işini görür M.2 yuvası önemli takviye atarsın diğer türlü SATA'ya da PCI yerine takarsın bu da yavaş hız demek

5600 MHz alacağım RAM yeterli midir hocam sence? XPG Lancer 5600 (2x16)?

Hava soğutma yerine Sıvı soğutma alınabiliyor ama. 3K az para değil ama overclock da kullanmıyorum bilgisayarın ömrü önemli benim için sadece oyun oynayacağım.

ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) diyor birde OC overclock değil mi?

Kasayı yükselttim 750W, M.2 SSD'yi Adata yaptım, RAM'ler XPG Lancer 5600 MHz, bir de anakart yükselttim, hava soğutucu koydum.

Dosya Ekleri

• 1716906685646.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
Hocam RAM klasik herkesin tercih ettiği bende de o var mesela yeterli OC yapmayacaksanız sadece M.2 slotu kalıyor kara sizin kendinizi zorlamaycaksanız tek gözle görür artısı bir M.2 slotu daha var o kadar 620M-K giriş seviye bir anakart kötü değil idare eder iş görür çoğu kişi kullanıyor yani hazır sistem alanlardan kötü değil yani alınır bütçen varsa B650M-K al

Hocam bütçem var tamam aldım diyelim, kasa yükseltmesine gerek var mı yoksa hava soğutucu alacağıma sıvı soğutma mı alayım yoksa kasa 750W mı olsun?

yeter yeter yaz 4070s 650 yetermi için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…