A68HM-E33 V2 BIOS'a girilemiyor

Heraclain

Decapat
Yer
Uganda
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, donanım zayıflığımdan dolayı şu anki işletim sistemim Windows 10'u, Windows 7'ye çekmek için format atmaya karar verdim. Eskiden setup ile direkt olarak atarken şimdi denedim de olmuyor yani Boot ile atmam gerekiyormuş. Kısacası başlıkta da belirttiğim gibi var mı bir çözümü? (Forum içersindeki her çözümü denedim.)

Anakart modelim de: MSI A68HM-E33 V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fast Boot yüzünden BIOS giremeden Windows açılıyor sanırım. Bu durum için bir yöntem uyguluyorum. Çünkü ben de yüksek hızda bir SSD mevcut. Fast Boot bilgisayar hızlı açılması için kullanılan bir teknoloji. Çok hızlı açılırsa da BIOS giremeye biliyoruz.

Bilgisayarda ki SATA girişlerinden Disklerin kablosunu çekin. Ardından bilgisayarı başlatırken "Delete" tuşunu Spamleyin. Bu şekilde kolayca BIOS arayüzüne girebilirsiniz.
Fast Boot kapatıp, BIOS kaydet ve çık yapın. Muhtemelen F10 tuşudur.
BIOS Arayüzde yazıyor. Biraz bakarak bulabilirsiniz. Disklerin kablosunu tekrar takın. Fast Boot kapatınca, doğrudan format USB belleğini veya Format CD'sini çalıştıracak gerekli zamanı elde edeceksiniz.

Boot menüsünde format attığınız her ne ise onu Disklerin önüne alıyorsunuz.
Kaydedip çıkınca format panelini göreceksiniz. Reset atacak zaten kaydet deyince. İşlem bu kadar. Umarım açıklaya bilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…