Teymen_06 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 A68HM E33 V2 model anakartlı sistemde bilgisayarı açıyorum, monitörler siyah ekranda bekliyor. Ardından hoş geldiniz ekranına giriyor. BIOS'a giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
A68HM E33 V2 model anakartlı sistemde bilgisayarı açıyorum, monitörler siyah ekranda bekliyor. Ardından hoş geldiniz ekranına giriyor. BIOS'a giremiyorum.
Çözüm Teymen_06 2 Nisan 2023 EsatKa dedi: Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler.
EsatKa dedi: Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 2 Nisan 2023 #2 Teymen_06 dedi: A68HM E33 V2 model anakartlı sistemde bilgisayarı açıyorum, monitörler siyah ekranda bekliyor. Ardından hoş geldiniz ekranına giriyor. BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor. Artı 0 Eksi
Teymen_06 dedi: A68HM E33 V2 model anakartlı sistemde bilgisayarı açıyorum, monitörler siyah ekranda bekliyor. Ardından hoş geldiniz ekranına giriyor. BIOS'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor.
KS KS Teymen_06 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 EsatKa dedi: Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
EsatKa dedi: Bilgisayar açıldıktan sonra yeniden başlat deyin ve öyle BIOS'a girmeyi deneyin, bazı anakartlarda BIOS ilk açılışta açılmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzeldi teşekkürler.