A68HM-E33 V2 Sistem

SSD konusunda yani biraz lüküslük olarak algıladım ilerde maddi duruma göre takılabilir dediğiniz gibi , varsın 15 sn geç açılsın . Onu hiç hesaba katmadık , monitor var da sanırım 1080p destekleyecek bir monitor değildir . Philips monitor 18,5 inch yanlıs hatırlamıyorsam . 2008 de filan almıştım halen o pc ve monitor kullanmaktayım .

O zaman bir de monitör almanız gerekir ama onun da acelesi yok. İleride SSD yerine 1080p bir monitör alırsınız.

Monitor zararı ne olur şuan için , dar boğaz diye bahsettikleri olay mı gerçekleşir. ( o ne tam da bilmiyorum da sanırım ekran kartı yüksek çözünürlükte çalışmayınca işlemci daha fazla çalışıyormuş böyle bir şeyler anladım yanlış anlamış da olabilirim de ) Şuan bir monitor sanırım 400 Tl civarı acelesi yoksa sıkıntı çıkmaz ise ileri de alabiliriz

Monitörü Full HD al dememizin sebebi ekran kartı veya A10 7870K rahatlıkla Full HD'yi kaldırır iken monitörün HD gösterir.
SSD'nin farkı da sen HDD ile bilgisayarın açılmasını bekler iken çay tazelersin. Biz ise işimizi bitirmiş oluruz. Aslında SSD eski zamanlara göre gayet ulaşılır. Ben kendi laptop'uma 120GB Kingston HyperX Fury taktım mesela. Aslında 240GB takmak isterdim ama ne işime yarıyacak (100GB boş)
Bu arada AMD'de şuan güncel. A10 7870K şuan piyasada alabileceğin en iyi ve en güncel İşlemci AMD ve A serisinde tabi. Tamam AMD zen mimarisi gelicek o zaman eski sayılabilir ama daha var ona. Hem yeni bir üretim teklonojisine geçtikleri için ilk fiyatları pahalı olur. Tamam şuan İntel'in 14NM lik işlemcisini alır isen sonraki mimariye daha çok var ama AMD A10 7870K 'da eski değil.

Anladım açıkcası sisteme zararı olan bir durum yok , hem bu arada çayımızı tazeleriz ( işin esprisi) . Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…