A6gmv anakarta işlemci önerisi

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb m2 + İntensso 120 gb ssd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvıdıa GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Xaser ms960 Monitör : Msi G244F 170 Hz Yan Monitör: Hp Pavilion v1907w
Anakart
A6GMV
Arkadaşlar, sizce bu anakarta AM3 olmak zorunda AM3+ falan olmaz işlemci yükselteyim mi? Valorant oynamak istiyorum. Düşük de olsa 40 FPS falan almak istiyorum, işlemci için para vermeye değer mi yoksa 1 2 sene idare edip sonra çalışıp PC toplayayım mı? Size sorayım dedim değer mi yükseltmeye? Ya da bu sistem ile oynayabilir miyim?

AMD Athlon II X2 220.
GT 730 DDR3.

Şu an bu anakarta 1 TL dahi masraf etmeniz taraftarı değilim. Biraz birikim yaparak daha güncel ve kaliteli bir sisteme yükselebilirsiniz.

Şu an bu anakarta 1 TL dahi masraf etmeniz taraftarı değilim. Biraz birikim yaparak daha güncel ve kaliteli bir sisteme yükselebilirsiniz.

Birikim yapabilecek olsam durmazdım zaten günlük 15 TL harçlıkla 5 sene daha lise okumam lazım ki anakartın parasını çıkartabileyim şaka maka cidden benim bütçeme pahalı geldi sıfırı veya ikinci el hali benim bütçemle olacak iş değil ama tavsiyen için sağ ol üniversite ye geçtiğimde belki birikimle toplarım veya çalışırım yapacak bir şey yok artık kabullendim çalışmayı o derece kötü bir bilgisayar artık teneke mi diyeyim.

Yaşın kaç bilmiyorum ama hafta sonları yevmiye usulü çalışarak bence toplayabilirsin. Öyle tanıdığım çok insan var tabi karar yinede senin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama hafta sonları yevmiye usulü çalışarak bence toplayabilirsin. Öyle tanıdığım çok insan var tabii karar yine de senin.

Yaşım tutmuyor 17 ama sehirde calisıcak cok yer yok lokantaya girmistim daha once ama sadece yazlari calisabiliyorum o parayida aileme vermek zorunda kalıyorum ekonomik durumumuz kotu sadece harcliklar ve buldugum paralarla PC'ye bir şeyler alabiliyorum amacim sadece islemci yukseltmek ama seneye staja gidecegim kesin PC toplarim.

Bence sen tamamen okuluna derslerine yönel sen kendi paranı kazanmaya başladığın zaman dilediğin sistemi alabilirsin şu an için kendin bu kadar sıkmana hiç gerek yok sadece derslerine odaklanman yeterli ne kadar başarılı bir eğitim öğretim hayatın olursa inan bana şu an sana çok zor görünen şeyler bu başarılı süreçlerin sonunda maddi anlamda yüksek kazançlara sebep olacak. Sana tavsiyem sadece okuluna ve derslerine odaklanman bilgisayar teknolojisi değişen ve gelişen bir teknoloji ilerleyen zamanlarda çok daha güzel sistemler üretilecek o zaman dilediğin gibi seç beğen al modunda olursun.

Derslerden pek umudum yok diploma alıp çalışsam yeter sağlık meslek okuyorum zaten KPSS ile düz memur olunuyor diye biliyorum. Ama yine de sağ ol dediklerin beni gaza getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…