A7 2016 Kasma Sorunu

TeknoBossTr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba .Benim bir A7 2016 telefonum var. Ve Clash Royale gibi bir oyunda bile kasıyor. Bu yeni olmadı. Aldığımdan beri vardı. Bu oyun arkadaşım 800 TL lik telinde bile kasmiyor. Ayrıca 2 oyuna girmeden saniyesinde ısınıyor. Mediamarktek'ten aldım orda bana her oyunu kasmadan açar dendi. Asphalt 8 gibi oyunlara girmiyorum bile. Acaba götürsem iade veya değişim alır miyim? Telefon lolipop.

Son düzenleyen: Moderatör:
A7 yerine o fiyata sahip farklı telefonlar tercih edebilirsin tek bir modele çakılı kalma bence :) ve memnun değilsen iade için elini çabuk tutmalısın zaten Samsung kısa zaman diliminde o telefona güncellemeyi keser. Amiral gemilerine bile 2 sene destek veriyor

MALİ T-720 MP2 performans olarak iyi bir GPU değil, A7 2016 oyun performansı açısından vasat telefondur. Güncelleme desteği Android telefonlarda 2 yıldır Samsung markası ile alakalı bir durum değil. Güncelleme kesildiği diye de telefon performans kaybetmiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı