gaslighter Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Merhaba, Dün telefonu kullanırken hiçbir şey yoktu, sabah kalktım ve ekranı gitti. Başta şarjı yok sandım, telefondan ses geldi ve birine arattığımda açabildim. Telefonda ses var, görüntü yok ve dokunmatiği çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor veya sorun nedir?
Merhaba, Dün telefonu kullanırken hiçbir şey yoktu, sabah kalktım ve ekranı gitti. Başta şarjı yok sandım, telefondan ses geldi ve birine arattığımda açabildim. Telefonda ses var, görüntü yok ve dokunmatiği çalışıyor. Ne yapmam gerekiyor veya sorun nedir?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 8 Ağustos 2023 #2 Ekranı düz zemine hiç düşürdünüz mü yakın zamanda ?
gaslighter Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Düşürmedim, akşam çalışıyordu sabah baktığımda gitmişti. Telefonun ekranı sıvı veya ısı aldığı için ekranı bozulmuş. Yan sanayisi için 1100 ₺, orijinali içinde 1700 ₺ istendi. Konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 12 Ağustos 2023
Düşürmedim, akşam çalışıyordu sabah baktığımda gitmişti. Telefonun ekranı sıvı veya ısı aldığı için ekranı bozulmuş. Yan sanayisi için 1100 ₺, orijinali içinde 1700 ₺ istendi. Konu kilitlenebilir.