A7 2018 TWRP'de donup kalıyor

coconeitor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G
Ekran Kartı: Palit RTX 2060 Dual
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB Dual Kit Ram (32 GB)
Diskler: Samsung 980 PRO 1TB m2 SSD
Seagate Barracuda 500 GB SSD
Seagate 512 GB HDD
Anakart: MSI Pro Series B450M-A PRO MAX
Telefon: Samsung Galaxy A7 2018
Laptop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX (RAM Takviyeli)
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar daha önceden anlatılmış bir konu hatta sorunu yaşayan @gaslighter ın çözümü bile var. Fakat çözümünü kaç defa denediysem hiçbir şekilde Odin de telefonunun portunu bağlayamadım. Telefon kendi ana telefonum. Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var.
Sorunu şöyle açıklayayım. Telefonumu formatlıyordum, hazır formatlamışken custom rom'a geçeyim dedim. Bildiğiniz gibi çoğu zaman TWRP gerekiyor. Bende bir youtube videosundan TWRP indirdim. Fakat telefon TWRP yi yükledikten sonra kendini bootloopa aldı. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Bu forumda başka bir konu başlığında hem sorundan hemde çözümden bahsedilmiş, ama çözümü hiçbir şekilde uygulayamıyorum. Telefonum Odinde gözükmüyor. pls yardım edin

Son düzenleme:

Cihazı download moduna alın. Stock ROM kurun.

Download moda geçemiyorum. Yeniden başlattığımda istediğim kadar ses açma ses kısmaya basayım her türlü glitchli TWRP menüsü geliyor. Bootloopta telefon

Beyler tesadüf gibi hallettim bir şekilde. Telefonu ses kısma ve güç tuşu ile yeniden başlamaya zorladım. Daha sonra ses açma ve ses kısma tuşlarıyla download moda geçtim. Şöyle göstereyim.

1- Telefon hangi ekranda olursa olsun 5 saniye kadar (ekran kapanır) ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun
2- Tuşları bıraktığınız gibi ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutun
3- Downloading ekranı geldiği takdirde tebrikler, telefonunuz Odinde Portlu bir şekilde bağlandı.
Bağlanamadıysanız olana kadar deneyin. Ben doğru kombinasyonu 1 saatte bulabildim, sizde olana kadar tekrar edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…