Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 7 Temmuz 2022 #11 T21 dedi: Benim tercihim orijinaldan yana, kablo bulabilirsen buyur al. Bende de A70 var ve evet soyulma oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben çok titiz kullanmama rağmen soyulma yaşanıyor sevisi falan ücretsiz yapması lazım değil mi?
T21 dedi: Benim tercihim orijinaldan yana, kablo bulabilirsen buyur al. Bende de A70 var ve evet soyulma oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben çok titiz kullanmama rağmen soyulma yaşanıyor sevisi falan ücretsiz yapması lazım değil mi?
Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 7 Temmuz 2022 #12 T21 dedi: Benim tercihim orjinaldan yana, kablo bulabilirsen buyur al. Bende de A70 var ve evet soyulma oluyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal satılmıyor mu
T21 dedi: Benim tercihim orjinaldan yana, kablo bulabilirsen buyur al. Bende de A70 var ve evet soyulma oluyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal satılmıyor mu
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #13 Ivae dedi: Orijinal satılmıyor mu Genişletmek için tıkla... Bilmem. Everythink dedi: Ben çok titiz kullanmama rağmen soyulma yaşanıyor sevisi falan ücretsiz yapması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatası diyerek geçiştirirler, onarım işlemi yapacaklarını düşünmüyorum.
Ivae dedi: Orijinal satılmıyor mu Genişletmek için tıkla... Bilmem. Everythink dedi: Ben çok titiz kullanmama rağmen soyulma yaşanıyor sevisi falan ücretsiz yapması lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatası diyerek geçiştirirler, onarım işlemi yapacaklarını düşünmüyorum.