A70 yerine iPhone 6S Plus alınmalı mı?

Ablanızda bizim halkımızda genel olarak bulunan "iPhone hevesi" var galiba :D
o cihazdan iPhone 6 ailesine geçilmez, zaten o cihazın 2. el piyasası 2200-2600 civarlarında.
Üstüne 700-800 TL daha koyup iPhone 8 ailesinden bir cihaz alabilir illaki iPhone istiyorsa.

Aynen 😀 takmış iPhone da iPhone, iPhone 8'in ekranı küçük olmaz mı sizce? Onun yerine bütçeyi zorlayıp iPhone 7 Plus almak mantıklı olur mu? Ve 6s plus gerçekten iş yapmaz mı? Çünkü basit işler için kullanılacak?
 
Aynen 😀 takmış iPhone da iPhone, iPhone 8'in ekranı küçük olmaz mı sizce? Onun yerine bütçeyi zorlayıp iPhone 7 Plus almak mantıklı olur mu? Ve 6S Plus gerçekten iş yapmaz mı? Çünkü basit işler için kullanılacak?

Hocam bana kalırsa 3200 civarına iPhone falan almasın :D
birazcık daha biriktirsin gitsin A52 falan alsın, "cool" "hawlı" durmak istiyorsa yine biraz biriktirsin mi 11 Lite alsın 3800 civarlarına tasarımı güzel çünkü.
Ayrıca ablanı anlıyom az biraz , arkadaş ortamında (özellikle kızlarda) Samsung kullanıyorum deyince fakir oluyorsun. İstersen S21 Ultra kullan Samsung sa fakir damgası vuruyorlar :D
 
Aynen 😀 takmış iPhone da iPhone, iPhone 8'in ekranı küçük olmaz mı sizce? Onun yerine bütçeyi zorlayıp iPhone 7 Plus almak mantıklı olur mu? Ve 6S Plus gerçekten iş yapmaz mı? Çünkü basit işler için kullanılacak?

Ablanız sanırım sadece tasarım için alıyor.

6S Plus ile iPhone 8 arasında uçar kaçar bir fark yok ekran boyutu olarak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı