A70'den M34'e geçmek

Anliatas

Yoctopat
Daha fazla  
Ben Samsung A70 kullanıyordum ve çok da oyun oynamıyordum; sadece eFootball oynuyordum. Şimdi A70 bozuldu ve M34 almayı düşündüm, ancak internette çok fazla olumsuz görüş var. M34, bana A70 performansı verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsungun serilerine göre performans ve kalite olarak düşüncem
S serisi > A serisi > M serisi, çok almanızı önermem fiyat performans ürünü arıyorsanız onun yerine xiaomi telefonlara yönelin bence

M34 yerine A25'te bakabilirsin ama M34'te fiyata göre iyidir. Kötü yorumlara bakmayın, kötü yorumların %90ı 8, 500TL'lik telefonu yüksek beklentiyle alan kişiler. 8500TL verip süper kamera, süper ağ çekimi, iyi ekran, iyi performans, ısınmayan işlemci, sağlam kasa bekleyen kitle kötü yorum yapıyor genel olarak. Zaten fiyatı kadar beklentisi olan bir adamı tatmin eder. Yine de A25 bakabilirsiniz o daha iyidir. A serisi optimizasyon olarak Me göre bir tık önde.

Samsung'un serilerine göre performans ve kalite olarak düşüncem
S serisi > A serisi > M serisi, çok almanızı önermem fiyat performans ürünü arıyorsanız onun yerine Xiaomi telefonlara yönelin bence

Bu fiyatta ancak Redmi'ler, C'ler alınır Xiaomi olarak. İğrenç optimizasyon, çabuk yorulan işlemciler, kasmaya meyilli, kamerada bile kasma her türlü sorun. Ne ararsan var Redmi'lerde. Onlar yerine A25 o olmazsa M34 daha iyi.

Peki realme gt master edition nasıl

Batarya, güncellik olarak m34. Onun dışı Realme daha iyidir ama yurt içi yok sanki. 2.el mi alacaksın?
Ben Realme yurt içi var diye hatırlıyorumdum yokmuş ikinci ele yönelmek ne kadar mantıklı bilmiyorum şimdiye kadar hep ikinci el kullandım ve sürekli çıkan sorunlarla uğraştım o nedenle sıfır istiyorum ama bütçemde 10.000 tl m34 kağıt üstünde mantıklı duruyordu ama işlemcisi kötü ve kronik sorunları var (telefonla konuşurken karşıya ses gitmiyormuş) o yüzden şuan ne yapıcam bilmiyorum

A25 bakabilirsin. O olmazsa M34 iyidir. Şebeke sorunu sürekli bir durum değil.

Tereddüt etmeyin, yaptığınız işlemler hafif işlemler(Eğer oynadığınız oyun dışında sadece sosyal medya ve iletişim için kullanıyorsanız). A25 alın geçin.

A25 bakabilirsin. O olmazsa M34 iyidir. Şebeke sorunu sürekli bir durum değil.
A25 ve M34 arasında çok bir fark göremedim ben işlemci, ram, hafıza, kamera nerdeyse her yönden aynılar sadece ekranda küçük değişiklilikler var neden herkes A25 daha iyi diyor ve daha pahalı olmasına rağmen

Stereo hoparlör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…