A71 telefonu bilgisayara bağlayınca sadece şarj oluyor

mehanil

Centipat
Merhaba, Samsung A71 model telefonumu bilgisayara kendi orijinal çift taraflı Type-C kablosuyla bağladığımda telefon sadece şarj oluyor, telefonda bilgisayara bağlanma seçenekleri çıkmıyor. Bilgisayarda da telefon görünmüyor, sadece aygıt yöneticisinde ünlem işaretli olarak telefon görünüyor. Ancak bir tarafı USB, diğer tarafı Type-C olan kabloyla bağladığımda herhangi bir sorun olmuyor. İki farklı orijinal Samsung çift taraflı Type-C kablo denedim, ikisi de olmadı. Nasıl düzeltebilirim?

Masaüstü kullanıyorsan kabloyu kasanın arkasından bağla.

Bağladığın usb sanırsam 3.1 SS yazanlardan. Onlarda otg kablosu gibi kabloyla type a yı bağlayınca sorun olmuyor da.
Thunderbolt sa normal değil.

Bağladığın usb sanırsam 3.1 SS yazanlardan. Onlarda otg kablosu gibi kabloyla type a yı bağlayınca sorun olmuyor da.
Çok teknik konuştunuz anlayamadım ama aynı kablo eskiden çalışırken şimdi çalışmıyor.
Thunderbolt sa normal değil.

Bu kablo

Ben bu durumu yaşadım.
Aygıt yöneticisine gir.
Taşınabilir aygıtlara genişlet.
Cihazı sil de.
Yeniden bağla bu sefer çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…