Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 919 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #11 mehanil dedi: Onu da denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Kablon bozuk.
M mehanil Centipat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 100 19 Nisan 2022 #12 Kadirxds dedi: Kablon bozuk. Genişletmek için tıkla... 2 kablo denedim ikisi de aynı sonuç. Kabloda sorun olamaz bence. 479595 dedi: Hocam eskiden çalıştığını söylememişsiniz ben ona göre konuştum ünlem veriyorsa driverlarını kurabilirsin belki bilmeden silmişsindir. Ben driveri burdan indiriyorum telefon için bunu indirip kur düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Aynısını indirdim olmadı.
Kadirxds dedi: Kablon bozuk. Genişletmek için tıkla... 2 kablo denedim ikisi de aynı sonuç. Kabloda sorun olamaz bence. 479595 dedi: Hocam eskiden çalıştığını söylememişsiniz ben ona göre konuştum ünlem veriyorsa driverlarını kurabilirsin belki bilmeden silmişsindir. Ben driveri burdan indiriyorum telefon için bunu indirip kur düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Aynısını indirdim olmadı.