A72 vs A52s vs S20FE

EU40

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç telefon arasında kararsız kaldım genellikle telefonda fazla oyun oynamıyorum çok fazla şarkı dinliyorum.
Batarya uzun götürürse iyi olur, resim konusunda kararsızım bu 3 arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
A72'yi atın aklınızdan. Diğer iki cihaza göre çok zayıf.

S20 FE tavsiye ederim. Kamera konusunda en etkili cihaz, A52s ise pil konusunda biraz daha önde ama S20 FE cidden premium bir cihaz.

A72'yi atın aklınızdan. Diğer iki cihaza göre çok zayıf.

S20 FE tavsiye ederim. Kamera konusunda en etkili cihaz, A52s ise pil konusunda biraz daha önde ama S20 FE cidden premium bir cihaz.

Ama S20FE 4500MAH olması kafamı karıştırdı 1 günü çıkarır mı? Kamera konusunda diğerlerinden daha iyi diyorlar.

Ama S20FE 4500mah olması kafamı karıştırdı 1 günü çıkarır mı?
Sağlığına ve ne yaptığınıza bağlı. Oyun oynamadığınız için iyi dayanır gibime geliyor. A52s'te aynı mAh değerine sahip zaten.

Sağlığına ve ne yaptığınıza bağlı. Oyun oynamadığınız için iyi dayanır gibime geliyor. A52S'te aynı mAh değerine sahip zaten.

Fazla ağır oyunlar oynamıyorum arkadaşla arada öyle takılmalık oynuyorum bence S20FE tasarım konusunda daha iyi işlemci batarya açığını kapatıyor bence de S20FE almak mantıklı.

Fazla ağır oyunlar oynamıyorum arkadaşla arada öyle takılmalık oynuyorum bence S20FE tasarım konusunda daha iyi işlemci batarya açığını kapatıyor bence de S20FE almak mantıklı.
Snapdragon işlemcili aldığınıza emin olun bi de. Hayırlı olsun derim ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…